Haber sitelerimize kategori editörleri alınacaktır.
rtaytug

Konu Sayısı: 11
Haber sitelerimize kategori editörleri alınacaktır.
9 yıl önce
İhtiyacımız olan kategoriler;
Güncel haberler, kadın, sağlık, yaşam, moda, teknoloji, dekorasyon, ekonomi

Şartlarımız;
1- Ücretler iyimakale ücretlendirme sistemine göre yapılacak.
2- Her pazartesi-salı günleri ödeme günlerimizdir. Bundan dolayı, sitemize girdiğiniz haberleri siteye girdikten sonra ödemesini yapabilmemiz için iyi makale üzerine de üyeye özel makale olarak girmeniz gerekecektir. ( Basit detaylardır. Anlaştığımız kişilere bildirilecek. )
3- Sorumluluğunu aldığınız kategoriye göre günlük 2-10 arası yazı/haber girişi yapılacak. Anlaşılan kişiye detaylar verilecektir.
4- Haber altlarında haberi hazırlayan yazarın/editörün resmi ve kısa bilgileri vs. olacağından dolayı kendi resmini yayınlamak istemeyenler lütfen başvurmasın.
5- Haberler bizim belirttiğimiz şartlarda, istediğimiz kurallara uygun şekilde siteye eklenecektir.
6- Haberi/makaleyi yazdım ve işim bitti mantığında değil, işi sahiplenecek, yaptığı haber hit aldığında mutlu olacak, siteye kendinden birşeyler katacak ve özel/mecburi sebepler dışında işini aksatmayacak, türkçe'yi iyi kullanan ve imla kurallarına dikkat eden yazar adayları ile çalışmak istiyoruz.

Başvuruları takip edebilmemiz için lüften mail ile yapın. Her site ayrı projedir. Bundan dolayı diğer açtığımız konular için mail gönderdim buna göndermem gerekir mi diye sormayın. Sadece istediğimiz bilgileri yollayın ki daha çabuk neticeye ulaşabilelim.
Mail adresimiz: tolga@aytug.com.tr
Sizden istediğimiz bilgiler;
Adı Soyadı:
Doğum Tarihi:
Yaşadığınız Şehir:
iyimakale kullanıcı adı:
Birkaç referans makale...

Teşekkürler

Bu mesaj rtaytug tarafından 21.07.2015 17:24:04 tarihinde değiştirildi. Sebep:güncelleme
Eaks

Konu Sayısı: 9
9 yıl önce
dilediğiniz bilgiler mail yoluyla iletilmiştir, kontrol ettikten sonra olumlu olumsuz geri dönüş yapabilirseniz sevinirim.... 
rtaytug

Konu Sayısı: 11
9 yıl önce
Alımlar devam ediyor. Zaman buldukça başvuru yapan arkadaşlara dönüş yapıyoruz. Şu ana kadar 1 arkadaşımız daha editör olarak aramıza katıldı. Başvurularınızı bekliyoruz.
okuryazar

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Haber kategorisinde köşe yazısı yazmak öncelikli niyetim olmakla birlikte haber metinleride yazabilirim. Güzel bir ilan ve teklif teşekkür ederim.
dduru

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
şayet spor konusunda alım varsa talibim. iletişim daghan.duru@gmail.com
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
 Hocam bende mail attım, müsait olunca bakabilirseniz memnun olurum.
Yanıt Yaz