Haber Siteme Editörü Arıyorum
densu

Konu Sayısı: 1
Haber Siteme Editörü Arıyorum
9 yıl önce
Merhaba Arkadaşlar,
Haber siteme Editör Arıyorum, Haftanın 7 günü uzun vadeli çalışabileceğim arkadaşlar arıyorum...

Yapılacak işler;

Editörüm şuan ki gördüğünüz üzere haberi alıyor özgünleştiriyor %80 - 0 photoshop'ta resimlerini ayarlayıp ekliyor.

yine aynı şekilde;

- Haber Ajansından  haber alınacak ve %80-100 özgün hal alacak

- Resim sıkıntımız olmadığı için resmi bol olacak.

- Photopshop Bilmeyene öğretilir ki 3-4 farklı boyut ayarlanıp üzerine yazı yazılacak. basit işlemler (ben müsait olduğumda Siz sadece haberi yazarsınız ben girerim) paslaşmalı olacak yani

- Facebook twitter takip işi yine arkadaşta olacak( onunda gelişimi için yardım bekliyorum ben fazla bilgim yok)

- Site üzerindeki Farklı işlerlede de çalışabiliriz (cinema Eczane daha önce bu tarz site çalışmış bilgisi olan) kazan kazandır gibi işte yapabiliriz)

- Mutlaka bir deneme yapılır gösteririm anlaşırsak çalışmaya başlarız.

- günlük en az 5 haber şimdilik ara ara 10 çıkabiliriz

- Her türlü fikre öneriye açığım Karşılıklı kazanç sağlamış oluruz.

- Konu bir Müddet Takipte olacaktır. (1 hafta)

fiyat konusunda şuan için haber başı 1,50 veriyorum 100-150 kelime haberin içeriğine göre. sitem çünkü bir kazançı yok Googlenews kayıt işlemi bu ay içerisinde olacak ve kazança göre oranı arkadaşa aktarıcam.

*lütfen madde madde cevap verin.
ilginizden dolayı teşekkürler.
melisakball

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Hepsi kabul başlayalım...
densu

9 yıl önce
Pm cevap verildi
almira_3

9 yıl önce
Merhaba iletişim fakültesi mezunuyum, bu alanda doktora yapıyorum. Uzun süre editörlük ve muhabirlik de yaptım. Photoshop konusunda da bilgiliyim. Günlük on habere kadar giriş yapabilirim. Verdiğiniz fiyat da benim için uygundur. 

almira_3

9 yıl önce
Merhaba iletişim fakültesi mezunuyum, bu alanda doktora yapıyorum. Uzun süre editörlük ve muhabirlik de yaptım. Photoshop konusunda da bilgiliyim. Günlük on habere kadar giriş yapabilirim. Verdiğiniz fiyat da benim için uygundur. 

densu

9 yıl önce
Pm Cevaplandı.
acur58

9 yıl önce
Makalelerim 0 özgün olup tamamen Seo uyumludur. Ve de bunların yanında gayet akıcı yazıyorum. Sizin verdiğiniz fiyat aralığında vede kelime aralığında gayet kolay çalışabilirim. Hatta günlük her biri 150 kelimelik olup 7 adet veya 11 adette yazabilirim. 2 Yıldır makale yazarı ve editörüm. Sadece photopscape konusunda fazla bir bilgim yok. Ama bazı amatör programlarda gayet iyiyim. Teknoloji ile aram çok iyidir. Özellikle de telefonlar konusunda gayet iyi makalelerim var. Sizden PM istiyorum.
karakutukserkan

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Hala alım varsa bende bu konuda aktif bir şekilde çalışıyorum. Gerek kendi web sitemde gerek sosyal medyada ki sayfa ve hesaplarımda güncel bi şekilde bu tür işler yapıyorum. 
E Posta: karakutukserkan5559@gmail.com

dduru

9 yıl önce
spor konusunda her branştan yorum ve haber girişi yapabilirim daha önceden birçok web sayfası ve gazetede benzer işler yaptım.
isterseniz referans gösterebilirim.
iletişim:daghan.duru@gmail.com

densu

9 yıl önce
Pm ler cevaplandı.
Yanıt Yaz