fsbsoft
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 6 |
Merhabalar,
Portallarımızdan birkaç tanesinde değerlendirilmek üzere haber yazma, yorum ve analiz yeteneği olan ve ilgiyle kendisini tanıtma, geliştirme amaçlı olarak en azından haftada birkaç haber yapabilecek kişiler aranmaktadır. İlgililerin fsbsoft@yandex.com eposta adresine birer adet cv ve fotoğraf göndermeleri istirham olunur. Portal örnekleri: ailevetoplum.org , sivildusunce.com, egitimpolitika.com , derindusunce.org ,vb. birkaç site daha. |
müzeyyen
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 40 |
|
fsbsoft
|
müzeyyen
|
fsbsoft
|
müzeyyen
|
kadir
Konu Sayısı: 11 Mesaj Sayısı: 69 |
Derin düşünce sitenizi inceledim.Fakat pek derin bir düşünce barındıran bir yazıya rastlamadım. Gerçek manada derinlik katmak isterim. Yaptıklarım yapacaklarımın referansı olamaz. Çünkü yaptıklarım geçmişe aittir yapacaklarım ise geleceğe. Geçmiş anılmaya bile değmez çünkü bitmiştir ve şimdiki zaman biriminde bir değeri yoktur. Gelecek ise şekillenmeyi bekler ve şimdiki anın tünelinden geçmek gibi bir zorunluluğa sahiptir. Bu nedenle yazılmamış farklı içsel alemlerde özlediğimiz ve açlığını hissettiğimiz üstünü kapatıp açmaya korktuğumuz derin konular hakkındaki derin özlemlerimizi giderecek özgün yazılarla okuyucuları aydınlatmaya yönelik konulara değinmek ve gizlerin perdelerini aralamak isterim.
Fotoğraf istemenizin sebebini de anlayamadım. Şimdi çekeceğim bir fotoğraf, size ulaşana kadar eskiyecek ve şimdiki beni temsil etmeyecek. Ölü bir ana ait ölü bir temsilin faydası da olmayacaktır. Çalışmak isterseniz günde 10 makale 100 / 200 kelimelik gizemli ve derin düşünceler üzerine incelemeler barındıran özgün ve doyurucu makaleler yazabilirim. Dileseniz SEO çalışması da yaparak güncel anahtar kelimeleri konulara göre yazılara serpiştirerek ziyaretçi sayısını arttırmaya yönelik çalışmalar da ek olarak yapılabilir. Saygılarımla... |