Habersendromu Hakkında!
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
Habersendromu Hakkında!
10 yıl önce
Habersendromu isimli sayfanın yöneticisi bana çalışmak istediğini, Google sıralamasına girmek için ve zamanla haber başına para kazanmak için kısa süreliğine de olsa editör ihtiyacı olduğunu söyledi. 1 hafta günde 40 haber girerek haftalık ödeme alacağımı söyledi. Ben bu sayıda haber giremeyeceğimi söyledim ve sayıyı yarıya indirdim. sonrasında daha da azalttım ve hafta tamamlandı. Tam 5 gündür ödeme veya en azından geri dönüş yapılmadı. Aslında ben işin para kısmında da değilim en azından bir cevap verselerdi, hani "yok" deselerdi bile buraya birşey yazmazdım.

Bu platform ile ilgili teklif alan ve hala çalışmakta olan arkadaşlar var ise bilgilerine sunarım.. Ben ucuz atlattım, siz günlük 40 haber yazarak iyice mağdur olmayın.. Saygılarımla..
damla1

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Kesinlikle çok haklısınız, aynı kişi editörlük için site üzerinden başvuru toplayınca ben de konu ile ilgili mesaj attım, editörlük olacağından site dışında ödeme olacağı söylendi daha sonra ise önce makale yazarlığı sonra editörlük yapmam gerektiğini söyleyip bana makale yazdırdı ancak ödeme talebinde bulununca maillere cevap verilmeyip hiç bir geri dönüş yapılmadı. Buna rağmen yazdığım makaleleri habersendromu.com'da yayınladı. 
Bu mesaj damla1 tarafından 03.05.2015 00:09:48 tarihinde değiştirildi.
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
10 yıl önce
Damla Hanım işin kötü yanı cevap vermemeleri zaten.. Tabii ki emeğin karşılığı olmalı ama ben o kısmı geçtim dalga geçer gibi cevap bile vermiyorlar. Ben Skype'den gereken cevabı yazdım.. Bu kadar insanın hakkı elbette kalmaz bir şekilde çıkar.. Bu konuyu açmamdaki amaç arkadaşları uyarmaktı.. Umarım faydası dokunur..
damla1

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Kesinlikle öyle Serdar Bey, ben de kendisine mail atarak cevabımı verdim, hiç yakışacak bir tutum değil, ne yazık.
müzeyyen

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
arkadaşlar bu kişi beni ve bu sitenin yazarı olan üç arkadaşımı da birkaç ay önce aynı şekilde mağdur etti ve o zaman biz de uyarmıştık. Ancak aynı kişi bayan adları ve farklı mail adresleri kullanarak sitede hala dolaşıyor. Ön ödeme talep edilmeli ve dikkatli olunmalı.
yabgu

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
Arkadaşlar bende genelde site dışından çalışmayı tercih ederim. Buradan kredi yüklemek biraz sıkıntılı v.b. Bu tür konularda ön ödemeli çalışmayı tercih edin. Ücreti peşin alın. Bu tür olaylar dürüst alıcılarıda lekeliyor. Dışarıdan çalışan herkes böyle gibi bir algı oluşuyor.
desperado

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
bu konuda bende mağdur oldum. 5 gündür cevap bekliyorum gecen gun incelenip para yatırılacaktır dedı. ancak hala bı sonuc yok.bızı magdur ettıler bende onları magdur edıcem. eğer pazartesi para yatırmazlarsa google adsense hesaplarından para almamaları için spam yapıcam. ayrıca facebook sayfalarını rahatsız edebildiğim kadar rahatsız edicem.sizede tavsıye ederım
Editör1

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
arkadaşlar bu kişi ile bir günlüğüne çalıştım diğer ekip arkadaşlarıma da uyarı mahiyetinde dikkatli olun demiştim ama pek dinleyen olmamıştı bu kişinin her yede üyeliği var site yükseltip satan birisi haber sendromu sitesi dediği anda uzak durun 
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Şikayet var sitesine, site adıyla şikayet açabilirsiniz.
Madem site satışı yapıyor, alıcı da araştırırken karşılaşır ve işi zorlaşır. Ayrıca, şikayetimvar üzerinden şikayetlerin silinmesi bildiğim kadarıyla mümkün değil. Firmaların cevap vermesi için ise; 800 TL ödemeleri gerekli.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Arkadaşlar lütfen ön ödemeli olarak çalışınız.

Sistem olarak alıcıların eft / havale yolu ile kredi yükleme işlemlerinden hiçbir komisyon alınmamaktadır. Paypal üzerinden alınan komisyon ise, tarafımızca değil, PayPal sistemlerinin alıcılardan kestiği komisyondur.

Editörlük çalışmalarında da sistemi kullanan birçok alıcımız mevcuttur. Yazarlarımız sisteme makalelerini belirli bir isim için eklemektedirler ve alıcı bu makaleleri satın aldıktan sonra yazar arkadaşlarımız satın alınan makale için editörlük hizmeti vermektedirler.

Ne yazık ki bu tip art niyetli, tabiri caizse emek hırsızı kişilerin önünü kesemiyoruz, lütfen kendinizi sağlama almadan hiçbir ticaret yapmayınız.
Yanıt Yaz