Hayalci'ye teşekkürler
dbul

Konu Sayısı: 14
Hayalci'ye teşekkürler
10 yıl önce
Hayalci'nin yazıları çok iyi sıralama alıyor. Geçenlerde biri sordu SEO uyumlu yazı konusunda sence en başarılı yazar kim diye. Bu kadar yazarla çalıştıktan sonra dönüp geriye baktığımda ve yazıların sıralamasını kontrol ettikten sonra Hayalci diyorum.

Yazıları hem zengin ve kullanıcıya hitap ediyor hem de iyi sıralamalar alıyor. Çok yeni bir blogda denedim yine aynı sonucu aldım. Kendisine teşekkür etmek istiyorum. Bu kadar sipariş verdim nasıl olduysa sadece bir tanesine teklif verdi. İyi bir tesadüf olmuş. Devamında hazır makalelerini deneme fırsatım oldu.

Bazı yazarlar hayal kırıklığı yaşatıyorlar. Onlarla kıyasladığımda ya sizin yazılarınız çok ucuz ya onların yazıları çok pahalı. Kesinlikle aynı değil orası kesin. Teşekkür ediyorum başarılarınızın devamını diliyorum.
Bu mesaj dbul tarafından 27.08.2014 20:13:54 tarihinde değiştirildi.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
dbul hocam çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Elimden geldiği kadar doğal ve Türkçeyi etkin kullanarak yazmaya çalışıyorum. Sadece iyi yazabileceğime emin olduğum konulara teklif veriyorum. Bu yüzden daha çok hazır makale üzerinden makale satıyorum. Umarım sizinle yeniden çalışma fırsatı buluruz. Tekrar teşekkür ederim. İyi çalışmalar...  
Yanıt Yaz