kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |
Arkadaşlar, ilk defa iyimakale sitemiz, bu kadar siparişsiniz bir zaman yaşıyor. Değerli yöneticilerimiz 15 Eylül'den sonra siparişlerin artacağını söylemişti. Evet, bu tarihi sabırsızlıkla bekliyoruz. Ancak bizler günümüzün çoğu vaktini artık bu sitede geçiriyoruz. Siparişin ve rekabetin olmadığı anlarda adrenalin de düşüyor. Bu süreçte siparişlere canlılık katmak için neler yapabiliriz. Hem 15 Eylül sonrasına daha hızlı ve hazır bir şekilde girmiş oluruz... Haydi bir beyin fırtınası başlatalım :)))
|
pelinsu
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 61 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
:) Tim Berners-Lee ne demiş hazır makale hazır makale hazır makale :) Haklısınız son 1 haftadır bir durgunluk var, bir çok alıcı ve yazar tatildeydi ve 15 eylülde okullar açılıyor tüm çalışanlar çalışmayanlar okullarına evlerine işlerine dönüyor ve artık internete daha sık giriyor.
Sizlere bir tecrübemi atarayım, 4 sitemiz var ve bu siteler yaz günleri haziran- temmuz - ağustos ve eylül aylarında ziayretçi sayısı günlük 2000 tekil iken kış döneminde 3 katlayıp 6000 kişiye çıkıyor. Kısacası kış döneminde ziyaretçi sayısı hep 3 katladı. Bol kazançlar. |
kalemsilgi
Sevgili iyimakale size ve tecrübelerinize güvenimiz tam :) Ancak sabırsızlık işte... Sitede şöyle 8-10 sipariş olduğu zaman en doğru teklifi, en doğru zamanda vermeyi kollamak, mailimize teklifiniz onaylandı mesajının geldiğini görmek, siparişler için vereceğimiz teklifleri hesaplamak hepsinde de yüksek bir adrenalin var. Bundan mahrum kalınca sıkıntı basıyor :))) Haydi 15 Eylül ve sonrası gel artıkkk :)))
|
kalemsilgi
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
Bana kalırsa bu durgunlukta iki taraflı bir sorumluluk var. İyi makale çıkaran arkadaşlar, makale alımı yapanlarla sistem dışında birlikte çalışma kararı almış olabilirler. Bana kalırsa bu durum pek etik değil. Burada başlayan bir ilişki yine burada devam etmeli. Burada başlamayan ilişkiler de olabildiğince buraya taşınabilmeli. Gerçekten makale yazarları ile makale gereksinimi duyanlar için son derece düzenli bir işleyiş var burada.
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Bu süreçte bol bol kendimizi geliştirmek adına değişik makaleler okuyup daha ne yaparsak makalelerimiz ilgi uyandırır diye düşünmeliyiz. İyi Makale yöneticilerinin dediği gibi çok kısa süre içinde yine eskisi gibi hatta daha da yoğun bir makale alış-verişi olacak. Benim işlerim bir haftadır acayip açıldı, ummadığım yerlerden geri dönüşler oldu, hiç beklemediğim teklifler geldi. Hasta olduğum için değerlendiremedim fazla ama bu durumun makale piyasasında hareketlenme olacağının bir işareti olarak gördüm. Çok yakında yine rekabete başlayacağız :))
|
nurgunak
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
Sevgili bsahiner tespitinize katılıyorum. İyi makale ailesine henüz yeni katılmış olmama rağmen aynı tespiti ben de yaptım. Hatta bir süre önce yöneticilerle de bu durumu paylaştım. Teklif verdiğinizde ya da hiç vermeden, özel mesajla size ulaşanlar var. Maalesef 100 kelimesi 40, 50, 60 kuruş gibi çok komik teklifler verip sistem dışı çalışmak istiyorlar. Hem kendime yakıştıramadığım için hem de emek sömürüsü olduğuna inandığım için bu türlü tekliflere rağbet etmedim. Fakat sanırım olumlu cevap verenler var. Ben sabırla beklemekten yanayım.
Bu mesaj nurgunak tarafından 14.09.2014 02:01:37 tarihinde değiştirildi. |
missaydemir
Konu Sayısı: 31 Mesaj Sayısı: 116 |
Bu durgunluk hem tatil hemde bsahiner'in dediği gibi sistem dışında devam eden işlerle alakalı. Sistem dışında iş yapmayı sadece alıcılar değil yazarlar da talep ediyor. Şu ana kadar sistem dışında iki yazar ile çalıştım ve ikisi de devam etmedi bu da yazarların düşünmesi gereken ayrı bir konu.
Son olarak bir sipariş ekleyeyim de site şenlensin:) |