google
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Bugün 2ayrı üyenin hazır makale sistemine kayıtlı 2 makalesini (sözde makalesi) satın aldım sonuç:
Birinci aldığım 550 kelimelik makale tamamı kopya. Diğer aldığım 750 kelimelik diye aldığım ise 100 kelimelik anlamsız makale çıktı. Bu ücretleri ben geri alırım ama geçirdiğim ve uğraştığım zaman kaybını bana kim verecek ? En önemlisi ben bir dahaki sefere hazır makale kategorisine nasıl güvenip makale satın alacağım ? Bu şekilde spamcılara yer verilmemesi gerekiyor eğer bir üyenin burada kopya içeriği çıktığı takdirde o üyenin üyeliği sonlandırılması ve var olan kredilerinin iptali sağlanması lazım ancak bu şekilde burası bunlardan arındırılır ve bu şekilde kaliteli ve özgün yazan yazarların önü açılmış olur. Ben iyimakale.com müşterisi olarak yazarlar hakkında önemli yaptırımların gelmesi gerektiğini dile getirdim takdir site yönetiminindir. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
no_education
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 59 |
|
unutanolma
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 30 |
Yazarların uyduğu ya da yazarlara uygulanan kurallar var aslında. Üstelik oldukça da sıkı. Yazdığım bir makalede çıkan tek kopya içerik için bile makale onaylanmadan bana geri dönüyor. Cümle de genelgeçer bir tanım cümlesidir. Defaatle değiştirdiğim halde yine de kopya olduğu görünüyor. Bu yüzden cümleyi komple çıkardığım bile olmuştur. Durum böyleyken tamamı kopya içerik diye iddia edilen makaleler nasıl oluyor da onay alıyor anlamış değilim. Herhalde bazı bazı gözden kaçma durumu söz konusu.
|