HAZIR MAKALELER VE SİPARİŞ ÜZERİNE YAZILAN MAKALELER
heddam

Konu Sayısı: 1
HAZIR MAKALELER VE SİPARİŞ ÜZERİNE YAZILAN MAKALELER
11 yıl önce
Sipariş üzerine yazılan makalelerde kullanıcılara teklif vermeye açarak zaten düşük olan fiyatların daha da düşmesini sağlıyorsunuz.Hazır makalelerde de böyle bir şey yapın o zaman belki makaleyi yazan kişinin makalesi çok iyidir ve birden çok alıcısı çıkabilir o zaman alıcılarında fiyat vermeleri gerekir,gereken yapılsın lütfen.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
11 yıl önce
Bu konuda sanırım yapılabilecek bir şey yok. Bu durumdan bende biraz sitemkarım. Sitede hazır makaleden ziyade siparişler daha çok satılıyor. Fakat yazar arkadaşlar yazıyı alabilmek için fiyatı iyice düşürüyor. Bu alıcıların yapması gereken bir şey değil. Alıcılar tabi ucuz ve güvendiği kişiye vermeyi sever. Fakat 250 kelimelik bir makaleye 1.4 TL fiyat veren yazar bile var. Ne yazacak bu arkadaş onu da çok merak ediyorum. Yani emeğinin değerini bu kadar az görmesi de ayrı bir durum ki %20 de kesinti var. Örneğin fiyatlar arttırıldı. Artık 100-150 kelimelik bir makale 1.2 TL'den satılıyor. Fakat hala siparişlerde kimse bunu uygulamıyor. Hala yazarlar çok düşük teklifler veriyor. Bilmiyorum bu durumda ne yapılabilir. 
heddam

11 yıl önce
Evet bende onu demek istiyorum genel olarak yazanlar 100 kelimede 1 tl alırken burda o kadar bile değil bir de sipariş verirken millet daha da düşürüyor buna bir sınırlama olması gerekir.
Yk38

Konu Sayısı: 2
11 yıl önce
Aslında bu yazar ve alıcı arasında, eğer bir yazar düşük fiyat teklif ediyorsa bu onun bileceği bir iştir. Alıcı ve yazar anlaşırsa kimse karışamaz. Sitenin bir sınır getirmesi, haksızlık olur. Nede olsa 2 kişi anlaşmıştır. Alıcı da kimin ne kadar teklif verdiğini görerek ona göre hareket eder. Hiç tanımadığı birine normalin çok altında siparişi vermek de kendi bileceği bir işdir. Kimse karışamaz.
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
11 yıl önce
Tabi ki de olay yazar ve makale alıcısı arasında. Fakat örneğin ben bir sipariş gördüm ve uzmanlık alanım. Bu konuda çok iyi bir makale yazabileceğimi biliyorum ve siparişi okuduğum anda bile kafamda bir taslak oluşuyor. Fakat siparişte verilen tekliflere baktığımda yazmayı düşündüğüm belki de çok fazla Hit getirecek bir yazıyı yazmaktan vazgeçiyorum. Çünkü "değmez" diyorum. Sizce burada zarar eden yazar mı ? Sitesinde o makaleyi yayınlama şansını yitiren makale alıcısı mı? Bilmiyorum makale fiyatları belli bir dengede olması gerekiyor. 300 kelimelik bir yazıya 1.5 TL lik bir teklif yapan yazarın yazdığı yazıya da kötü yorum yapılmamalı. Çünkü ne bekliyordun da ne buldun sorusu akla gelmeli. normaldeki tutarı 3.6 TL olan bir yazıya 1.5 TL veren bir yazara yazıyı veriyoruz, daha sonrasında da kötü yazmış diye yorum atılmamalı. Bunun örneklerini gördük. Buradaki sipariş anlaşması senin dediğin gibi bir yazar ve alıcı anlaşması değil. Aralarında belki de hiçbir konuşma geçmiyor ve alıcı sadece düşük fiyat verdiği için makaleyi yazara veriyor ve gelen sonuçtan memnun kalmıyor. Bilmiyorum bu konuda bir şeyler yapılabilir.
heddam

11 yıl önce
Aynen hocamın dediği gibi fiyatları düşük görünce hiç teklif veresi gelmiyor insanın ben açıkçası değeri neyse ondan düşük kredi yazmıyorum alamayacağımı biliyorum işi fakat hocamın da dediği gibi 3 tllik işi 2 lira 1.5 liraya da yazmak istemez insan ben istemiyorum açıkçası.
Yk38

Konu Sayısı: 2
11 yıl önce
Makale sadece ücret için yazılmıyor. Referans için de yazılabiliyor. Ve ayrıca dediğim gibi, alıcı siparişi kime vermek istiyorsa verebilir. Buna kimse karışamaz. Ama bence siz istediğiniz ücretle teklifinizi belirtiniz. Alıcı bilinçsiz davranmaz. 1  TL için de siparişi beklentileri dışındaki kişilere vermez. 
gamze

Konu Sayısı: 0
11 yıl önce
Sayın  heddam ve gosuhasu sizin dedikleriniz gönülden katılıyorum. Bu konuda acil olarak birtakım düzenlemeler yapılmalı.
SafakVakti

11 yıl önce
Kimse karışmamalı tabi ki iki kişi arasındaki bir anlaşma... Ancak insan,ister istemez, 30 tane makaleye 1 kredi teklif edene de kızıyor, açıkçası. Mümkün olduğunca normal sınırlarda tutmalı teklifleri, sipariş verenlerin de biraz düşünmesi gerekir: bu yazar bu kadar emeği neden bedavaya getirmek ister... diye.
Bu mesaj yaseminhoca tarafından 23.05.2014 11:09:06 tarihinde değiştirildi. Sebep:anlatım bozukluğu
heddam

11 yıl önce
Tamam o zaman hazır makalelere de dediğim gibi teklif verme açsınlar belki bazı arkadaşların benim senin onun artık her kimse yazısı güzel ve almak isteyen 2 veya 3 alıcı var o zaman teklif versinler en yüksek teklifi veren alsın bu arada siparişler gibi de makale fiyatı düşmesin ama bir sınır gelsin.
Yanıt Yaz