Hazır Makalelerin Satılmasını Kolaylaştıracak Bir Öneri
gosuhasu

Konu Sayısı: 14
Hazır Makalelerin Satılmasını Kolaylaştıracak Bir Öneri
10 yıl önce
Merhabalar arkadaşlar, bildiğiniz gibi kısa bir süreden itibaren yazılarınızı kontrol ediyorum. Fark ettim ki sitemizde yüzlerce hazır makale var bu hazır makalelerin bazıları çok iyi yazılmış olmasına rağmen ne yazık ki satılmıyor. (Eminim herkes bunun farkındadır) Neyse şöyle bir teklifim olacak. Vereceğim bu teklif ile bana göre hem yazarlar hem de makale alıcıları biraz daha rahatlayacaktır. Teklifime gelirsek;

Her gün belli başı kategorilerde belli başlı yazıları okuyacağım. Okuyacağım yazılar belli bir kıstasa bağlı değildir. Tamamen rasgele seçimler olacaktır. Bu makaleler içerisinden beğendiğim ve gerçekten makale alıcılarının işine yarayacak olanlardan 2 tanesini bir başlık altında yazacağım. Örneğin;

AAA Yazarı- Makale İsmi - Şu şu konular çok güzel ele alınmış, noktalamalarda hiç hata yok. Çok iyi hit getirecek bir makale, teknoloji, eğitim ve genel kültür sitesine sahip olanlar satın alabilir.
BBB Yazarı- Makale İsmi- Şu kişinin hayat hikayesi her türlü ayrıntıya yer verilerek anlatılmış. Google'da bu tarz bir yazı arayan kişi, bu makaleyi okuduktan sonra istediği her bilgiye ulaşacaktır. Ayrıca noktalama hatası yok, paragrafları düzgün ayrılmış. SEO uygulamasına ihtiyacı var.

Bu örneklerdeki gibi yazarların yazdığı makaleleri kısaca makale alıcılarına tanıtacağım. Bu yaptığım işte kesinlikle kimseninde ayrıcalığı olmayacak. Yani uzun süredir olan da yeni başlayan yazarlarında yazıları bu listede yer alabilir. Fakat şunu da belirtmek isterim ki vereceğim bilgiler kendi şahsi fikirlerim olacaktır. Yani aldığınız makalede ee ben beğenmedim derseniz de o sizin görüşünüzdür. Ben sadece yorum yaparım. Kısacası almak ya da almamak gene makale alıcısının kendi şahsi fikrine kalmıştır. Kısacası ben yazar arkadaşların daha rahat bir şekilde makalelerini satabilmesi, aynı şekilde makale alıcılarının da daha rahat bir şekilde makale bulabilmelerine küçük bir yardımda bulunacağım.

Dip Not: Günlük 2 makale ile sınırlı olacaktır. Özel olarak "Şu makaleye bak, nasıl güzel yazılmış mı" gibi mesajlara muhtemelen cevap vermeyeceğim. Yazı ile ilgili detaylar yer almayacak ve genel bir şekilde bahsedilecek. Şundan bahsediyor mu bundan bahsediyor mu gibi sorulara da cevap veremeyeceğim. Kısacası yazıların gizliliği yönetim elinde olmaya devam edecek.

Eğer teklifimi beğendiyseniz ve yönetimiz iyimakale'de olur derse, bir başlık açarak orada bunları yayınlamaya başlayacağım. İyi çalışmalar iyimakale sakinleri :)

Bu mesaj gosuhasu tarafından 02.08.2014 18:27:57 tarihinde değiştirildi.
Yk38

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Allah razı olsun kardeşim, yaparsan eline sağlık deriz :)
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Benim çok fazla satılmayan hazır makalem olmasa da iyi bir fikir gibi geldi, uygulanabilir bence... :)
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Burak bey çok güzel fikir, vaktimiz olduğu müddetçe biz de listeye katkıda bulunmak isteriz. Gayretiniz için tüm yazarlar adına teşekkür ediyoruz.
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
@gosuhasu arkadaşım iyi bir fikir bence de. Böylelikle siteye yeni üye olan arkadaşların da makaleleri daha fazla ön plana çıkmış olur. Ben destekliyorum.
oszlem

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Çok güzel bir düşünce
BonezCrusher

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Birde su konu var makaleyi alan arkadaşların çoğu yorum yapmıyor bunada bir çözüm gerek
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Bencede çok iyi bir fikir, bu uygulama faydalı olabilir.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Vov. Harika bi fikir. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Kutlarım Burak, gerçekten işe yarayacak bir faaliyet olacak bu. Vaktim olsaydı inan sana destek olurdum. Kolay gelsin.
Yanıt Yaz