Hazır Makalelerin Satılmasını Kolaylaştıracak Bir Öneri
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Güzel bir düşünce, tebrikler. Dediğiniz gibi özellikle iyi yazılmış ama satılmamış makaleler için iyi bir tanıtım fırsatı olur. Bu henüz satış yapmamış bir arkadaşa denk gelirse daha da iyi olur. Kendini kanıtlamış bazı arkadaşlar var, "Başarılı Yazarlar" konusunda da belirtildiği gibi, ama inanıyorum ki onlar kadar iyi yazan, kendini henüz tanıtma şansı bulamamış başka arkadaşlar da vardır mutlaka ve onlar için çok iyi olur bu uygulama. 
Şeyma

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
süper fikir bence :)
ali254

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
güzel fikir tebrik ediyorum
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
10 yıl önce
Öncelikle iyimakale ekibini çalışmalarından, hızlarından ve dolandırıcılığa prim vermediklerinden dolayı kutluyorum. Bu fikrin güzel olduğunu ve özellikle biz yazarlar için artı olduğunu kabul ediyorum. Yine de takıldığım bir konu var: Söz konusu liste, orda bulunan yazılar satılana kadar güncellenmiyor mu? Yani seçimler 24 saat gibi periyotlar halinde eklenmiyor da yazı satılana kadar bekleniyor mu? Çünkü bu fikir uygulamaya konduğundan beri ben söz konusu listede pek değişiklik göremedim. Ya da ben mi yanılıyorum?
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Şu ana kadar 6 makale tavsiye edilmiş, 3 ü satın alınmış. Günlük 1-2 makale ekleniyor, satılana kadar bekliyor. Anasayfada 3 makale gösteriliyor, geri kalanlar -eğer varsa- tavsiye edilenler sayfasında görüntüleniyor. Anasayfada son eklenenler görüntüleniyor.
serdaryilmaz

Konu Sayısı: 10
10 yıl önce
Teşekkürler
Yanıt Yaz