GRANAT
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 27 |
Hazır Makalelerin sistemde yığılma ve birikmelerini önlemek için bir çözüm önerim olacak. Bu sayede sisteme girilen makaleler, sistem sayfalarında tozlanmaz. Şöyle ki, yeni makaleler, sisteme girildiğinde üst sırada yer alsın, 2 -3 veya 4 ay(süreleri ayarlanabilir) içerisinde satılamayan makaleler, sisteme otomatik olarak yeniden yüklensin böylece yeniden üst sıralarda görülebilecektir. Uygulanabilirliği nasıl olur bilmiyorum ama basit bir yazılımla halledilebilir diye düşünüyorum. 2017 yılından kalan makaleler var. Bence 1 sene içerisinde satılamayan makaleler sistemden düşürülsün, yazar istiyorsa yeniden yüklesin. Böylece oda yeniden üst sıralarda görünebilecektir. Gerçekten şu durumuyla kalabalık ve birikim yaşanıyor. Yeni makalelerin görüntülenmesi ve alıcı bulması da zorlaşıyor Böylece eski yeni tüm makaleler bir yığın oluşturmaktan öte geçmiyor. Teşekkürler
|
Anesteman
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
GRANAT
Haklısınız çok şey değişiyor, değişecek de. Ben, 1 yıldır 1,5 yıldır sistemde duran yazılar hep önlerde olduğu sürece, yeni ve özenli yazılmış makaleleri nasıl görebiliriz diye bir öngörüde bulunmaya çalışıyorum.. Bu önerim aldatmaca ile ilgili olmayıp, yeni sisteme girmiş yazıları daha kolay takip edebilmenizi sağlar. Kendi girdiğim makaleleri bile zor buluyorum. Yada sistemin hazır makale arşivinin sıralamasını bilenler ancak yeni girilen makaleleri takip için en son sayfalara bakıyorlar Sayın Anesteman. Benim önerim yeni makaleler üstlerde yer alsın satılamayan makaleler 3-4 ay yada belirlenen bir peryotta öne kaydırılsın. 1yıl içinde satılamayan makalelerde sistemden düşürülsün. Ayrıca satılamayan her makale potansiyeli düşük yada içeriği boş demek değildir. Bu makalenin satışını birazda piyasadaki popülerlik etkiler.
|
Misa Amane
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
Açıkçası benim bu sitede altı ay sonra da satılan makalem oldu sekiz ay sonra satılan da. Hoşuma giden konularda yazdığım için bazı makalelerim geç satılıyor. Eğer hafızada sorun bence yoksa silinmesi haksızlık olur. Zaten alıcılar için başta ya da sonda olmasına değil yazarın tanıdık olmasına bakıyor. Bir makaleninizi alan beğenirse diğerlerini de alıyor.
|
ugur
Konu Sayısı: 10 Mesaj Sayısı: 65 |
@Misa Amane Bu konuda bende sizin düşüncenizdeyim. Haksız rekabet olması site için iyi bir durum olmaz ne yazık ki.
|
GRANAT
Ben silinsin demiyorum yanliş anlaşılmasın, dikkat ederseniz 2-3 ayda bir devridaim yapsın diyorum. Yeni girenlere haksızlık olmuyor mu peki. Zaten tanınmıyorlar birde üstüne makalelerinin başlığı bile görülmüyor. Zaten kıdeminiz ve tanınırlığınız varsa makalenizin sonda veya başta olması sizin için fark etmez değil mi? Benim dediğim oldukça adil bir uygulamadır. Her makale dönemsel olarak en azından bir kaç gün görülebilir durumda olacak. Bunda ne gibi bir sorun var ki anlayamadım doğrusu.
|