Hazır Makaleye Link Eklemek
ahmt68liberty

Konu Sayısı: 8
Hazır Makaleye Link Eklemek
7 yıl önce
Sıkıntı Çıkarır Mı ?
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Merhabalar,

hazır makaleye neden link ekleme gereksinimi duydunuz? Makalelerde link olmamalı sadece siparişlerde sizlerden istenirse kullanabilirsiniz. Hazır makalede bir siteden bahsetmeniz gerekiyorsa linkini değil sadece adını yazabilirsiniz. Facebook.com yerine Facebook gibi...

Saygılarımla,
ahmt68liberty

Konu Sayısı: 8
7 yıl önce
Teşekkür ederim moderatör bey. Normalde ana sayfasının linkini koyacaktım başta sonra vazgeçtim hazır makalemi bitirdim şimdi atacağım.
psycykdely

Konu Sayısı: 0
7 yıl önce
Makalelere dış link vermek SEO açısından çok önemlidir. Güçlü bir link verilmesi halinde (spam siteler olmamalı) siteniz arama motorları tarafından daha üst sıralarda indexlenecektir.
Ancak unutulmamalıdır ki dış link verdiğinizde "nofollow" olarak seçmelisiniz ki arama motorları tarafından dış linkler indexlenmesin.

Bu fikrin tam tersini savunan bir görüş daha vardır. Rekabetin artacağını söyleyenler de azımsanmayacak derecededir. Ancak üst sıralarda indexlenen makale içerikli sitelere baktığınızda genellikle dış link kullanılıyor.
Dolayısıyla hazır veya sipariş usulü yazılan makalelere (şahsi fikrim) güçlü bir (veya birkaç) dış link verilmesi, makaleyi satın alan kişinin bu linki yayınlamak veya silmek seçeneği kendisine bırakılması gerekmektedir.
Yanıt Yaz