MyTh
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 22 |
Merhaba Arkadaşlar,
Bu mesaj MyTh tarafından 06.12.2015 19:32:50 tarihinde değiştirildi. Website kurmayı bilmeyen, kaliteli makaleler veya videolar hazırlayan kişilere yardımcı olmak istiyorum. Yaklaşık olarak 12 yıldır bu işin içindeyim ve gelirimi bu işten elde ediyorum. Birlikte çalışıp, internette geçirdiği boş vakti değerlendirmek isteyenlere, yardımcı olmak istiyorum. Kendinize Ait Websiteniz Olsun !!! Kendime Ait Site Kurmak İçin Ne Yapmalyım Para Ödeyecek miyim? Bu Konuda istekli olduğunuzu göstermeniz yeterli olacak. Yıllık domain ücreti (1 Yıl İçin 27 Lira) hariç hiçbirşeye para ödemeyeceksiniz. Site tasarımı ve seo kısmını ben halledip seo'ya uygun içerik girmeyi size öğreteceğim. Size kalan sadece siteye içerik girmek olacak ve gelirinize %35 ortak olacağım. Sonuç olarak; - Tamamen kendinize ait bir website'niz olacak. - Başkasına değil kendi adınıza makaleler yazacaksınız. - Zamanla yazdığınız her makale 1 liradan değil belki 50 100 lira gibi rakamlardan gelir getirecek. - Yazdığınız her makale 35.000+ aktif kişiye reklam edilecek - Anında 2 3 lirada olsa günlük kazançla başlayacaksınız. - Her ay düzenli olarak paranızı alacaksınız. İletişim İçin; Skype : talha@ko-tr.net E-Mail : talha@ko-tr.net Telefon : +90 545 368 80 52 Whatsapp : +90 545 368 80 52 |
cgtydkmn
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
1 yıllık domain ücreti yaklaşık olarak 2 ile 3 dolar arasın da hatta ben geçenlerde 2.5 TL ye domain aldım. Host'u nerden sağlayacaksın ? ki bir anda o kadar kullanıcıya erişmek kolay mı? yazar emeğinin karşılığını yaklaşık olarak 1 sene içerisinde belki alabilecek hatta almayabilir de sen neden ortak olacaksın ? bence o kadar da mantık bir olay değildir.
|
MyTh
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 22 |
cgtydkmn
Domain fiyatları aldığınız firmaya göre değişir, ben güvendiğim ve yıllardır çalıştığım ihs.com.tr üzerinden alıyorum ve fiyatları sitede yazıyor. Ek olarak siteyi yapıp biyerlere getirirken benim emeğim olmadan gelmişse zaten birşey talep etmem. Ancak benim emeklerimle biyerlere gelip yüzde 35 pay istiyor olmam sıkıntı yaratıyorsa, zaten çalışmaya gerek yok. Ek olarak 1000 2000 lira gibi bir rakam harcayıp orta halli bir site yapmaya çalışıp beceremeyen sonrasında harcadığı parayı çıkarmak için 2000 makale yazmak zorunda kalan çok insan olduğundan bu konuyu açtım. Sen kendin becerebiliyorsan site işlerini zaten bu konuya bakmana gerek yok. |
bbesiktepe
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 3 |
|
bayramaktas
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 48 |
|
tolgacinar
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 3 |
@cgtydkmn tarafsız bakıyorum sakın yanlış anlamayın. Fakat bu dediğiniz fiyatlarla bir sene için kampanyalı ürün satın alabilirsiniz. Domain fiyatları 10-15 $ arası değişmektedir. Araştırmanızı tavsiye ediyorum :)
|
cgtydkmn
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
@tolgacinar zaten bu işi yapacak insan en fazla 1 sene uğraşır daha fazla uğraşacağım derse reklamlardan çıkarttığı para ile tekrar alan adını alabilir. Tabi bu benim görüşüm :)
|