MyTh
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 22 |
Evet sevgili iyimakale kullanıcıları her alanda 3'er adet makale yazarı alınacaktır. Yazar kapasitesi ve kategoriler konu altından duyurulacaktır.
Bu mesaj MyTh tarafından 26.01.2015 22:05:15 tarihinde değiştirildi. İlgilenen yazarlar iletişim adreslerinden yada özel mesaj yoluyla ulaşabilirler. Abone Yazar Sayısı Kategori 0 Aşk Sevgi 0 Biyografi 0 Burçlar-Astroloji 0 Çocuk-Bebek 0 Dini Bilgiler 0 Dizi & Film Sektörü 0 Edebiyat 0 Eğitim & Öğretim 0 Ekonomi ve Bankacılık 0 Elektrik-Elektronik 0 Emlak-Konut 0 Evcil Hayvanlar 0 Genel Kültür 0 Grafik Tasarım 0 Haber ve Güncel 0 Hobi 0 İngilizce 0 İnternet ve Yazılım 0 Kişiler ve Sanatçılar 0 Kişisel Bakım-Güzellik 0 Kişisel Gelişim 0 Kültür Sanat 0 Mobilya-Dekorasyn 0 Müzik 0 Otomobil & Motorlu Taşıtlar 0 Oyun 0 Politika 0 Sağlık 0 SEO 0 Spor 0 Tarih 0 Tatil&Seyehat 0 Teknoloji 0 Trend ve Moda 0 Yemek Tarifleri 0 Yöneticilik Strateji İletişim adresleri Skype : talha@ko-tr.net Mail : talha@ko-tr.net Tel : 0545 368 80 52 |
Melis
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 15 |
Yaklaşık 4 yıldır makale yazarlığı yapıyorum. İnternette her geçen gün çoğalan blog, forum vb. sitelerin arttığı
Bu mesaj cyberrx tarafından 28.01.2015 13:44:18 tarihinde değiştirildi. düşünülürse herkesten farklı ve özgün içeriğe olan ihtiyaç her geçen gün ihtiyaç artmaktadır. Google başta olmak üzere diğer arama motorlarının özgün içeriğe ne kadar önem verdiğini eminim çok iyi bilirsiniz. Zaten bu yüzden açılan her sitenin özgün içeriklerle sistemli bir şekilde güncellenmesi gerekir ki daha fazla ziyaretçisi olabilsin.Daha fazla ziyaretçi demek daha fazla reklam alabilmek demek ve bu da daha fazla kazanç demek. Bir sitenin içerdiği güncel bilgiler hatta güncel olan bu içeriğin ne sıklıkla girildiğinin bile önemli olduğunu çoğu webmaster dile getirmektedir. Bütün bunları düşününce, özgün içeriğe düzenli olarak sahip olmak isteyen arkadaşlarımızın ihtiyaçlarını, uygun ücretler karşılığı gidermek, herkese fayda getirecektir. Bu yüzden bu tanıtımı yapma gereği duydum. İsteyen olursa referanslarım da vardır. Gerçek bir makale yazarının en büyük sıkıntısı sağlıklı bir işveren ilişkisi ile çalışmasıdır. Referans örnekleri için video : https://yadi.sk/d/Bh5qB84adriUN |