Her konu İle ilgili yüzde yüz makale yaziyorum
Organikmakaleci

Konu Sayısı: 1
Her konu İle ilgili yüzde yüz makale yaziyorum
9 yıl önce
Merhaba; sitesine içerik arayan, newse kayıtlı haber sitesine haberi özgünlestirerek girecek, editör arayan, googleda üstlere çıkmak için seo uyumlu, özgün içerik arayan arkadaslar; uzun zamandır makale yazarligi yapıyorum ve bu konuda yeterince tecrübeliyim, istediğiniz saatte ve istediğiniz kadar yüzde yüz içerik üreterek yazabilirim. Bu siteye yeni üye oldum. Makale siteleri arasında en güvenilir site olarak gösterilen iyimakale ekibi aracılığıyla sizlerle buluşmanın iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum. Herkese bol kazançlar dilerim.
Bu mesaj Organikmakaleci tarafından 09.01.2016 02:30:58 tarihinde değiştirildi.
loQsoft

Konu Sayısı: 1
9 yıl önce
Merhabalar, Her hafta makale yazdırma düşüncesindeyim. -Özellikle Kalite Yönetim Sistemleri -ISO 9000 -Havacılık sektöründe kalite sistemleri -Yönetim sistemleri -Çevre yönetim sistemleri -ISG(İş sağlığı ve güvenliği) sistemleri -Bunların yazılım destekli yönetilmesi, -Yazılım kurulumunda karşılaşılan zorlukar ve problemler ve benzeri konularda Her makale, tek bir konu ve detaylandırılması üzerinde olacaktır. Önleyin -Yönetim sistemlerinde Düzeltici ve Önleyici Faaliyetlerin etkin kullanılmamasından dolayı firmaların kayıp ettikleri, -Düzeltici ve Önleyici Faaliyeterin etkin kullanılması -Havacılık sektöründe performans yönetimi ve benzeri şekilde, Tek bir konu alınacak ve detaylandırılacak. Uzun vadeli ve sürekli çalışma arzusu içersindeyim. Yorum düşünce ve yetkinliklerini hakkında bilgi almak isterim. Saygılarımla
Yanıt Yaz