advertorial
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 4 |
Arkadaşlar merhabalar,
Burada bulunma nedeniniz ek gelir ana gelir sonuçta para kazanmak ve kendinizi geliştirmek olmalı. Burada iş yapan ile iş yapmayacak olanları ayırt etmek için yönetime şöyle bir teklifte ısrarcı olun.( Israrcı olmanızın nedeni iş yapacaksanız burası iyi bir iş kapısıdır. ve 1 mail ile üye olup iş yapmayacakların saçma sapan teklifleri ile iş yapacak olan sizlerin önünün kapanması hkk.) Her üye olan makalelere teklif veremesin. Her yeni üye seçtiği 5 kategoride 1 er tane olmak üzere toplam 5 tane makale yazdıktan sonra konuya teklif verebilsin Bu şekilde makale yazarlığı yapacakla yapamayacak olanların ayırt edilmesi sağlanabilir diye düşünüyorum. Sizlerde konu ile ilgili düşüncelerinizi yazarsanız geliştirip yönetime sunabiliriz. |
ömerferhatdilik
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
advertorial
Öncelikli olarak burayı oyun parkı zannedip, bir hevesle gelen ve teklif verip daha sonrasında teklif sahibini bekletip ve o makaleyede teklif verenlerin ekmeğiyle oynanmasının önüne geçmek olmalı ilk amaç. Daha sonrasında fiyat konusunda ise sistem otomatik olarak 1 makale ve kelime hesabına göre minimum verilecek teklifi kendisi yazar ve o şekilde teklifler yapılabilir.
|
Tabu
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 5 |
Merhaba, ben sayfaya yeni üye oldum ve aldığım işleri titizlikle teslim etmeye çalışıyorum. Fakat ilk kaydolanların teklif verememesi konusu biraz bencilce olacaktır diye düşünüyorum. Çünkü, ilk kayıt olan yazarlar tanınmadığı için zaten sıklıkla iş alamıyor. Zaten sitenin uyguladığı bir ceza sistemi var, gerekli işlemler yapılıyordur diye düşünüyorum. Ortaya konulan emek belli, kazanç belli! İnsanların önünü kesmeye gerek olmadığı kanaatindeyim. Fakat iş alıp, teslim etmeyen ve karşı tarafı müşkül duruma sokanlar için bir adım atılması yönünde işlem yapılabilir.
|
advertorial
|
karamurat
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 41 |
Adevertorial ile 3 kez sipariş üzerine çalıştım, 50, 60 ve 30 makalelik siparişlerdi. Teklifi çok yerinde bence de. Yeni üye olan beş kategoride makale yazabiliyorsa ne kadar ciddi iş yaptığını göstermiş olabilir. Burada yeni üyelere bir referans olacak ve bu makaleleri sayesinde iş alabileceklerdir. Ben ilk üye olduğum yirmi gün boyunca doğru düzgün iş alamadım. Ama iş yaptıkça güven verdim sanırım, sonraki on gün yüz makale tamamladım. İyi Makale gayet elit bir platform ve bunu devam ettirmek bizlerin elinde unutmayalım. Hayırlı çalışmalar, saygılar.
|
ömerferhatdilik
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 4 |
|
karamurat
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 41 |
Herkes her makaleye teklif verecek diye bir şart yok. Ben kendi adıma her siparişe teklif vermiyorum. Yazamayacağımdan değil, çeşitli sebepleri var. Yoksa yazmak benim işim ve günde 5.000 kelime yazıyorum zaten. Böyle platformlar yazar için hem kendini geliştirmek hem de kazanç sağlamak adına bir şans diye düşünüyorum. Kendime neden daha önce İyi Makale platformunu görmedin diye kızan birisiyim.
|
butirol
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Profillerdeki makale referansları bölümü ne güne duruyor? Sipariş verdikleri makalelerin kaliteli olmasını isteyenler bir zahmet teklif verenlerin profillerini açsın da incelesin. Ayrıca sitede şu an 991 tane hazır makale bulunuyor ve bunların arasında eminim 2-3 yıllık olanlar da vardır. Bir yazar neden teklif verebilmek için satılmayacak 5 tane makale yazmak zorunda olsun ki?
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Barış Bey, sistemimiz hakkında fikir yürütmeden önce sistemimizin nasıl çalıştığı hakkında bilgi sahibi olmanızı öneririz, zira bunu hayatınızdaki her adımda uygularsanız sizin ve söylemleriniz için daha faydalı olacaktır.
Sistemimiz hakkında, şu linkten de bilgi alabilirsiniz; http://www.iyimakale.com/panel/forum/topic/sistem-nasil-calisir-odemeler-s-s-s/168 |