Hergün 4 Ingilizce Makale Yazacak Editör Alinacaktir
naex

Konu Sayısı: 1
Hergün 4 Ingilizce Makale Yazacak Editör Alinacaktir
9 yıl önce
Merhaba arkadaslar,

Zamanim yok artik yazilari yazamiyorum. Ingilizce siteme editör alacagim. Hergün 4 tane makale yazacak, makale dedigime bakmayin cok basit yazilar, 200 kelime civari. 

Wordress bilgisi iyi olmali, ve Ingilizcesi iyi seviyede olmali (Google Translate vb. ile ceviri yapanlar rica ediyorum teklif göndermeyin!) Isini severek yapan biri olmali. Bilisim sektörüne cok yabanci olmamali.

Tam olarak ne is yapilacak?

Wordpress admin panelde to-do-list var, oraya sürekli ben link ekleyecegim, editör de makaleleri bu linklerle ilgili yazacak. Vermis oldugum linkleri ziyaret edip o sitelere nasil üye olunacagini ve o sitenin o ne fayda saglayacagini yazacak.

Aylik en az 120 makale alimi oluyor bu, tekliflerinizi ona göre gönderirseniz sevinirim. Ayrica editör temiz calisirsa ikramiye vermeyi seven birisiyim, daha önce calisan editörlerime vermisimdir ikramiye hep.

forumcubey

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
ücret hakkında bilgi verir mısın?
almira_3

9 yıl önce
Merhaba reklamcılık ve halkla ilişkiler mezunuyum. İleri derece de ingilizce biliyorum. Daha önce bir bilişim firmasının halkla ilişkiler ve reklam faaliyetlerini de bir süre sürdürdüm. Sizin için uygunsa bir kaç deneme yazısı gönderirseniz de, yapıp geri gönderebilirim.
naex

9 yıl önce
250 TL bütce ayirdim + ikramiye.
Ikramiye 50 TL'de olabilir, 100'de calismaya göre.
almira_3

9 yıl önce
Benim için verdiğiniz bütçe uygundur. Size de uygunsa örnek bir çalışma gerçekleştirebiliriz.
naex

9 yıl önce
 Mesaj yolladim.
naex

9 yıl önce
Konu guncel
Rene Bey

9 yıl önce
Ücret aynı şekilde geçerli mi, bilgi verirmisiniz