Herkes Uzmanlık Alanını Yazsın
dbul

Konu Sayısı: 14
Herkes Uzmanlık Alanını Yazsın
10 yıl önce
Arkadaşlar çok söylememe rağmen hala profil alanı boş olan kullanıcılar var. Yorumlar dışında bu bölüm biz alıcıların satın alma kararlarını oldukça fazla etkiliyor. Hatta en son bir yazar arkadaşımız bana "afilli cümlelerle değil yaptığım işlerle ön planda olmak istiyorum" dedi. Düşüncesine pek katılamıyorum, sizlerle daha verimli çalışmak için öncelikle sizi tanımamız gerekir.

Yazım yanlışlarıdır, SEO açısından verimsiz yazıdır, yetersiz başlıklardır vs.. bunlar hep olur, sonradan düzeltilir, yazarlar kendilerini geliştirirler. Ancak siz de kabul edersiniz ki uzmanlık çok daha farklı bir konudur. Uzmanı tarafından yazılmış bir makale ile meraklısı tarafından yazılmış bir makale arasında bariz bir fark vardır. Her uzman da iyi yazar değil tabii bu fikre de katılıyorum.

Kısaca, sitedeki tüm yazarları kendilerini en iyi şekilde tanıtmaya davet ediyorum. Profillerinizi düzenleyin ve arzu eden yazarlar aşağıdaki şablona göre bu konunun altından da yazabilirler.

Uzmanlık alanım:
Meraklısı olduğum alan:
Bildiğim yabancı diller ve seviyeleri:
kamilaydin

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Uzmanlık alanım: Sağlık,Politika,Tarih,İngilizce
Meraklısı olduğum alan: Tarih
Bildiğim yabancı diller ve seviyeleri: İngilizce'yi en çok sağlık alanında makale olarak kullanıyorum. Diğer makaleler için kullanabilirim.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Profil düzenlememi sürekli erteliyordum şimdi başlığınızı gördüm hemen ekleme yapıyorum. Bu arada
Uzmanlık Alanım: Yemek tarifleri, müzik, şifalı bitkiler, çocuk ve bebek bakımı, moda, makyaj, maskeler, güzellik önerileri ve bayanlara yönelik pek çok konu.
Meraklısı Olduğum Alan: İlgimi çeken değişik konular hakkında araştırma yapmayı çok seviyorum. En çok internet ve teknoloji ilgimi çekiyor. 
Bildiğim Yabancı Diller ve Seviyeleri: Sadece Arapça o da konuşma, çeviri yapacak kadar gelişemedim daha :)
SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Çok haklısınız sayın dbul. Ben de eklemek istedim. Biraz kimlik meydana çıkacak ama :))Uzmanlık alanım: Bitirdiğim lisans programları ile ilgili tüm konulardır aynı zamanda: Mimarlık, Rehberlik ve Psikolojik Danışma (Doktora), en başta gelen uzmanlık alanların olarak sayabilirim. Bunun dışında Sosyoloji (A.Ö.F.) Türk Dili ve Edebiyatı (A.Ö.F.) programlarında bilgime ve donanımıma da güveniyorum. Meraklısı Olduğum Alan: Sinema ve film, müzik, güzellik ve bakım, alternatif tedavi yöntemleri, aile meslekleri olması bakımından tıp, diyetisyenlik, fizyoterapi ve rehabilitasyon alanlarını içeren sağlık konuları. Ayrıca önde gelen edebiyat dergileri ve yayınevleri  de dahil on yılı aşkın süredir kitap inceleme ve araştırma yazıları yazmaktayım. (En zor kitaplara kafa çatlatıp, en zor yazıların üstesinden gelirken  elinize tek kuruş geçmeyen tek sektör edebiyattır bu arada.)Bildiğim Yabancı Diller: İyi seviyede İngilizce. (Ancak İngilizce bilmenin yeterli olmayacağına inandığımdan  çeviri işlerinden mümkün olduğunca kaçınıyorum)

papelsemih

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Uzmanlık alanım: Sağlık-Turizm ve Seyahat-Oyun
Meraklısı olduğum alan: Tarih-Kültür Sanat
Bildiğim yabancı diller ve seviyeleri: İngilizce-İyi düzeyde biliyorum 
                                                        Rusça - Ana dili düzeyinde
                                                        Lehçe- Orta düzeyde
sokfat123

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Alanım oyunalar güncel pc bilgileri
ranaaribas

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Uzmanlık alanım:Sİnema, kişiler, moda, fotograf 
Meraklısı olduğum alan:sinema, müzik
Bildiğim yabancı diller ve seviyeleri:Almanca, ingilizce
Yanıt Yaz