Hikaye yazarı için, en ideal siteler hangileridir?
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
Hikaye yazarı için, en ideal siteler hangileridir?
8 yıl önce
Merhaba sevgili arkadaşlar.
Merak ettiğim bir konuda, fikrinizi almak istiyorum.
Ben bir hikaye ve şarkı sözü yazarıyım ve bu kulvarda kalemimi nerelerde, hangi sitelerde değerlendirebilirim?
Bilgisi olan arkadaşlarımız, paylaşırlarsa sevinirim.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
8 yıl önce
Merhaba hocam, makale satıp gelir elde etmek istiyorsak hikayenin derinliğinden çok SEO uyumlu olmasına dikkat etmemiz gerekiyor bu konuda bu sitedeki püf noktaları inceleyebilirsiniz, ancak ben kaliteli şekilde şarkı sözü yazabiliyor olsaydım, bu sözleri besteleyip kullanabilecek önceleri manevi sonraları maddi kazanca dönüştürebilecek kişilerle iletişim içinde olmak isterdim şahsen. Hikaye konusuna gelince; hikaye üretebiliyorsanız pek çok konuda internet aleminde olmayan ya da az olan veya dikkat çekici konularda içerik üretebilirsiniz, bunları makale alıcılarının beklentileriyle birleştirdiğinizde iyi bir makale satıcısı da olursunuz inşallah. Aramıza hoşgeldiniz.
KurşunKalem

Konu Sayısı: 11
8 yıl önce
Hoşbulduk değerli dostum. Şarkı sözlerime güveniyorum doğrusu, ancak besteletme konusunda yardım almam gerekebilir. Ben özellikle özgün korku-gerilim hikayeleri ve güncel sorunları kurgulayarak dramatik hayat hikayeleri kaleme alıyorum.
Burada inanki, hepinizin yorumlarını konularını ve cevaplarını dikkatle takip etmeye başladım.

Çok şey öğreneceğime inanıyorum hepinizden. Ayrıca yazarlık başvurum onay alırsa, yemek bölümünde dahi bugüne kadar verilmemiş özgünlükle tarifler yazabilecek kadar güveniyorum kalemime. Her konunun altından hem kendi azmim, hem de sizlerin varlığınızı hissederek kalkarım dilerim. Sevgiyle kal.
Yanıt Yaz