ozcan.satir
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 6 |
Merhaba.
Yoğunluğum dolayısıyla aldığım makaleleri siteye eklemekte sorun yaşamaktayım. Bu nedenle bazı konularda editör arkadaşlar ile çalışmaya karar verdim. Bunun için yazar arkadaşlar arasında konuyla alakalı uzman arkadaşların referans makaleleri ile birlikte benimle iletişime geçmesini rica ediyorum. Çalışmayı isteyen arkadaşlardan istediklerim şunlar : -Hukuk / Meslekler / İş Fikirleri / Yurtdışında çalışma olanakları hakkında en az bunlardan birinde uzman olmaları. (aynı anda hepsinin uzmanı olmanıza gerek yok. hukuk sektöründe uzmansanız bu bile yeterli) -YOAST SEO ya dikkat ederek 300-500-800 arasında değişen yazıları yazarak siteye girmesi (gerekli kelimeleri ben kendisine ileteceğim) -Yazıya 2 adet konuyla alakalı görsel girmesi, -En Az 3-4 ay kadar çalışmasını devam ettirebilecek, -Konu hakkında referans makale sunabilecek arkadaşlar benimle iletişime geçerse sevinirim. Ödemeler iyi makale üzerinden sipariş usulü ile yapılacaktır. Sipariş önden geçilecek. Yazar yazı ekledikçe zaten hesabına geçiş oluyor bildiğim kadarıyla. Bu nedenle herhangi bir mağduriyet yaşanmamış olacaktır. İlgilenen arkadaşlardan dönüş bekliyorum. Herkese kolaylıklar ve bol kazançlar dilerim. |