İki Yana Yaslama Sorunu
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
İki Yana Yaslama Sorunu
4 yıl önce
Merhabalar, makale eklediğimiz editörde iki yana yaslama işlemi çalışmıyor ya da ben çalıştıramadım, Wordde iki yana yaslı yazıyı aktardığımda diğer kalın, italik v.b. özellikler bozulmazken iki yana yaslanma özelliğini yitiriyor yazı. Editör buna izin mi vermiyor yoksa siz yapabiliyor musunuz? Ben çok eskiden aktif kullanıyordum forumu makale eklediğimiz editör biraz daha özellikliydi o zamanlar sorun olmuyordu, dikkat etmem gereken bir durum var mıdır?
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 05.11.2020 14:14:26 tarihinde değiştirildi.
çay tiryakisi

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
merhabalar yazilarin word press panelle uyumlu olmasi icin yazinizin tamaminin sola yasli olmasi gerekmektedir. sola yasli olan yazi musterinin isini kolaylastiracagi icin uzun vadede memnuniyet saglar. yazinizi iki yana yaslamayiniz. tamami sola yasli olsun. kolay gelsin.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
4 yıl önce
çay tiryakisi hocam teşekkür ederim cevabınız için, 2009 yılından beri Wordpress kullanırım ancak sola yaslı yazının avantaj sağladığı olayı bilmiyorum maalesef. Artık Google botları görselliğe de aşırı önem veriyor bende görselliğe takık biri sayılırım. Wordpress editöründe normalde çok daha gelişmiş şekilde fotoğraflar içerikler eklediğimizde bile iki yana yaslı yazı her zaman şık durur. Bu konuda sizinle aynı görüşte değilim. Bu sebeplerden yazılarımın daha düzgün görünmesi adına iki yana yaslı olmasını tercih ederdim. Sanırım makale eklediğimiz editörde bu destek kaldırılmış. Soruma cevap aramaya devam ediyorum. :) Var mıdır yapabilen? Yöntemini bilen?
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 05.11.2020 17:08:25 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz