İngilizce Makale Yazımı
tarantula

Konu Sayısı: 7
İngilizce Makale Yazımı
9 yıl önce
  Öncelikle herkese merhaba iyimakale.com'da 2.günüm.Merak ettiğim bir konu vardı,yazılan ingilizce makalelerde ücretlendirme aynı mıdır acaba? Mesela türkçede 100 kelime 1 kredi iken ingilizcede 100 kelime 1.5 ya da 2 kredi gibi bir ücretlendirme olması daha doğru olmaz mı? İngilizce makale alımı konusunda pek bir bilgim yok yardımcı olacak olursa sevinirim.
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
9 yıl önce
tarantula bence de haklısınız, İngilizce makale daha pahalı olabilir. Şimdilik İngilizce makale isteyen tekliflere yüksek teklifler verebilirsiniz, zaten İngilizce makale alıcıları da bu durumun farkındadır, benim ara sıra gözüme çarpıyor bu tür siparişler. Ancak hazır makale kısmında şimdilik bir çalışma yok gibi görünüyor. 
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
haklısınız MjBolubeyi  umarım en kısa zamanda bu konuda çalışma yapılır.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

İngilizce makale yazımının da Türkçe makale yazımı kadar büyük bir sektörü bulunmaktadır. Kendim şahsen bu alanda çalışıyorum ancak iyimakale sadece dilimizde yayın yapan bir sitedir. Anadilimiz haricindeki diller birebir veya sipariş kanalı ile çalışabilirsiniz.

Kısa bir bilgi vermek gerekirse; İngilizce metin üretimi sektörünün kabul edilen ortalama ücreti 100 kelimesi 2 TL'dir ancak tek bir makale de olsa pazarlık yapılma huyu oturmuş durumdadır. Tabi İngilizceye hakim olmayan ama daha karlı olduğu için bu alanda çalışmaya çalışan birçok kişi bu fiyatın ortalamasını 1,50 TL'ye (1 Liraya metin ürettiğini iddia edeni bile gördüm) kadar düşürmüştür.
Yanıt Yaz