İngilizce Makale
tarantula

Konu Sayısı: 7
İngilizce Makale
9 yıl önce
Merhaba, merak ettiğim bir konuyu belirtmek istiyorum. Sitede neden ingilizce makale için ayrı bir bölüm yer almıyor, daha önce ingilizce makale için fiyat sunan alıcılar Türkçe içerik ile aynı rakamı teklif ettiler hep. İngilizce makalenin daha pahalı olması gerekmez mi? Sitede böyle bir bölüm yer alsa, ingilizce makalelerde yüklenebilse güzel olmaz mı? 
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

İngilizce makale yazım piyasasının fiyatlandırılması daha farklıdır ancak iyimakale sadece Türkçe dilinde hizmet vermektedir. Bunun haricinde farklı bir fiyatlandırma için sipariş üzerinden anlaşma sağlayabilirsiniz.

İngilizce makale yazımı için 100 kelimesi 1 TL teklifte bulunanlarla, orada iletişimi kesmenizi öneririz.
tarantula

Konu Sayısı: 7
9 yıl önce
Peki, teşekkür ederim bilgilendirme için.  
w1nnerpool

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum. Profesyonel bir ingilizce makalenin piyasası 2$ - 3$'a yazılır 100 kelimesi. Keşke bir alt limit getirebilseniz ingilizce makalelere. Sonuçta siparişler sisteme giriliyor ve ben 300 kelimelik makaleye 27 kredi teklif verirken bir başkası 3 kredi teklif verip işi alabiliyor. Gerçi, çok merak ediyorum 1 TL / 100 kelimeye yazılan ingilizce makaleleri :)
Yanıt Yaz