Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
|
fortunee123
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Merhaba,
İlanınız ilgimi çekti. Sizinle makale yazarı olarak çalışmayı arzu etmekteyim. Yazı yazma konusundaki becerim, iyi bir eğitim almış olmam, farklı konularda bilgi birikimim, araştırıcı ve geliştirici yönüm ve güçlü hayal gücüm ile birlikte size iyi hizmet verebileceğimi düşünüyorum. Arayışınızda da belirtmiş olduğunuz gibi, yazılarımda konu bütünlüğü olup, akıcı ve etkileyici bir üslup kullanabilmekteyim. Özgün olmamın yanı sıra yazım kurallarına ve SEO kriterlerine de uygun olarak çalışmaktayım. İstenen her konuda yazabilirim. Yaptığım işleri düzgün ve istenen zamanda teslim edebilmekteyim. Birlikte çalışma imkanımız olursa bundan memnuniyet duyacağımı belirtir, bu vesile ile güzel bir yıl geçirmenizi dilerim. İstemis oldugunuz özet bilgilerimi aşağıda bulabilirsiniz. Ad-Soyad : Nursen Karaali Yaş : 48 Eğitim Durumu : Boğaziçi Üniversitesi/ Amerikan Koleji Mesleki Durum : Ekonomist, Profesyonel Tercüman, Makale Yazarı Online çalışma aralığı: Sabah 06:00'dan akşam 01:00'e kadar Saygılar, Nursen Karaali |
Blue
Konu Sayısı: 9 Mesaj Sayısı: 71 |
|
Utayist
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |