İngilizce yazar arayanlar
L0VERMAN

Konu Sayısı: 3
İngilizce yazar arayanlar
9 yıl önce
Aşağıdaki koşullar sizler için de uygunsa, bana ulaşın.

Neler yapabilirim?
- İngilizce'den Türkçe'ye yada Türkçe'den İngilizceye pek çok konuda çeviri yapabilirim.
- Bana vereceğiniz herhangi bir ana kategori yada başlıklar doğrultusunda İngilizce özgün makaleler üretebilirim.
- Re write (özgünleştirerek yada doğrudan)

Nelere dikkat ederim?
- Öncelikle imla kurallarına,
- Çeviri yapılacaksa, her iki dil arasındaki anlam aktarımının eksiksiz ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesine,
- Yazıların okunabilir nitelikte olmasına,

Şartlarım nelerdir?
- Uzun süreli bir çalışma yürütmemiz gerekir (en az iki hafta),
- Günlük en az 3 bin kelimelik içerik yazmam gerekir,
- Ödeme yapma sıkıntınız olmayacak,

Ben kimim?
- Basit bir tanımla; içerik yazarıyım. 5 Yıldır çeşitli web siteleri ve bloglar için içerik üretmekteyim.
- İçerik yazarı olmam dışında; makine teknikeri, Almanca-İngilizce Öğretmenliği öğrencisi, İşletme bölümü öğrencisi, Turizmci

Ben ne biliyorum ki?
- Web sitelerinin amaç ve işlevleri doğrultusunda kaliteli içeriklere ihtiyaç duyduğunun farkındayım,
- Arama motorlarının, web sitesi içeriğini değerlendirirken, içerik yazısının istenilen değerleri karşılaması gerektiğini biliyorum...

Fiyat mı?
- Kesin bir fiyat yok çünkü vereceğiniz işin ne kadar fiyat gerektirdiğine göre bir değer teklif edebilirim.

Tecrübe ve kalite arıyorum diyorsanız; o halde deneyelim?
Teşekkürler.
b.seymour212

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Merhaba, APA kurallarına uygun size yolladığım ingilizce psikolojik makale doğrultusunda iki sayfalık bir inceleme yazısı yazabilir misiniz mümkün olan en kısa sürede? 05386298877 en kısa zamanda hatta mümkünse hemen bana ulaşmanızı bekliyorum. Görüşmek üzere.
Yanıt Yaz