L0VERMAN
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 12 |
Aşağıdaki koşullar sizler için de uygunsa, bana ulaşın.
Neler yapabilirim? - İngilizce'den Türkçe'ye yada Türkçe'den İngilizceye pek çok konuda çeviri yapabilirim. - Bana vereceğiniz herhangi bir ana kategori yada başlıklar doğrultusunda İngilizce özgün makaleler üretebilirim. - Re write (özgünleştirerek yada doğrudan) Nelere dikkat ederim? - Öncelikle imla kurallarına, - Çeviri yapılacaksa, her iki dil arasındaki anlam aktarımının eksiksiz ve doğru bir şekilde gerçekleştirilmesine, - Yazıların okunabilir nitelikte olmasına, Şartlarım nelerdir? - Uzun süreli bir çalışma yürütmemiz gerekir (en az iki hafta), - Günlük en az 3 bin kelimelik içerik yazmam gerekir, - Ödeme yapma sıkıntınız olmayacak, Ben kimim? - Basit bir tanımla; içerik yazarıyım. 5 Yıldır çeşitli web siteleri ve bloglar için içerik üretmekteyim. - İçerik yazarı olmam dışında; makine teknikeri, Almanca-İngilizce Öğretmenliği öğrencisi, İşletme bölümü öğrencisi, Turizmci Ben ne biliyorum ki? - Web sitelerinin amaç ve işlevleri doğrultusunda kaliteli içeriklere ihtiyaç duyduğunun farkındayım, - Arama motorlarının, web sitesi içeriğini değerlendirirken, içerik yazısının istenilen değerleri karşılaması gerektiğini biliyorum... Fiyat mı? - Kesin bir fiyat yok çünkü vereceğiniz işin ne kadar fiyat gerektirdiğine göre bir değer teklif edebilirim. Tecrübe ve kalite arıyorum diyorsanız; o halde deneyelim? Teşekkürler. |
b.seymour212
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |