Ayberk-2014
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 47 |
Ben de As'a katılıyorum .Ben bir çoğunuzdan yaşça çok büyüğüm o yüzden bizim zamanımız da diye başlayacağım söze:) Eskiden insanlar bir birlerini kırmamaya özen gösterirdi şimdi ise ,herkes laf altında kalmama derdinde çünkü karşılık vermediğimizde ya karşı tarafa karşı zayıf göründüğümüzü yada cevap vermezsek karşımızdakinin tepemize çıkacağını düşünüyoruz.Lütfen bu yazdıklarımı sadece kendi üstünüze alınmayın ben genelleme yaptım.Evet arkadaşımızın yazdığı kaliteli yazar aranıyor başlığı pek hoş olmamış,biraz diğer arkadaşlara haksızlık oluyor ama ben şahsen kendi adıma söylüyorum,arkadaşımızın kötü bir niyetle yazdığını kesinlikle düşünmüyorum.İnsanız hatalar yapa biliriz,Belki ,o an hızlı bir şekilde girip çıkması gerekmiştir ve yazdığına dikkat etmemiş olabilir. Ayrıca yine bizim zamanımız da diyeceğim yaşlıyım ya:)Kadın diye hitap etmek kaba bir cümle olarak karşılanır ve Bayan yada hanımefendi diye hitapedilirdi.Hatta bir mektup yazıldığında zarfın üzerine gönderilecek kişinin cinsiyetine göre bay yada bayan yazılırdı.Yaşlıyım ya bu uzun satırları yazarken inanın çok yoruldum:).Değerli arkadaşlarım yazarken biraz havayı yumuşatmak için espiri katmak istedim ancak yazdıklarımdan alınan veya kırılan olursa şimdiden her nekadar sürçü lisan ettiysem af ola.
|
Ayberk-2014
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
Ne güzel ki sizin kendinizi geliştirmenizi sağlamışlar ve şu an için işinizi çok başarılı bir şekilde sürdürüyorsunuz. Umarım zaman içerisinde insanlarımız da bu konuda daha da bilinçlenir.
As; aslında kolay kolay kişilere olumsuz eleştirilerde bulunmam ama bu kadar bariz yazım hatalarının yapılması da bana göre yazarlık tanımına yakışmıyor. Dediğim gibi anlık hatalar her zaman olabilir. Ben de telefondan yazıyor oluyorum, yanlış tuşa basıyorum ama bilinçli olarak yapılan bariz yazım hataları ile yanlış tuşa basılarak yapılan hatalar arasında da fark var elbette. |
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Ayberk-2014 tabi ki de hatalar yaptım herkes genelde ilk başladığı işlerde hatalar yapar önemli olan bu hataları birilerinin göstermesi ve hatayı yapan kişinin de bunu kabullenip düzeltme yoluna gitmesi. Ben hala kendimi yolun başında görüyorum ve öğreneceğim çok şeyler olduğunu düşünüyorum :)
|
ssevda
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 20 |
Merhaba, aslında karışma niyeti içerisinde değildim. Ancak gördüm ki bazı arkadaşlar yazılanları da yanlış yorumluyorlar. Bizler burada YAZAR sıfatı ile yer almaktayız, bura da paylaşılan konuları sadece bizler değil, sipariş vermek üzere gelen kişilerde görüyorlar. Bu eleştiri aslında kişinin hatasını yüzüne vurmak değil de, aslında onun yararına. Çünkü bu yorumları okuyan kişi veya kişiler orada yapılan yazım hatalarını, dikkate alıp sizinle çalışmayabilir. Üstelik siz belki de çok iyi bir YAZAR olabilirsiniz. Fakat bir anlık yapılan küçük bir hata sizin kalitenizi yok edebilir. Kimse yanlış anlamasın bu sadece benim fikrim.
|
dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
|
moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
Yazılanlara kendi üstüme alındığım kısmına bir cevap vermek istiyorum.
Asla şimdiye kadar böyle bir konunun içine girmedim ve haddim de görmedim. Yalnızca arkadaşın bu kadar iddialı sözlükler kullanırken, de-de ayrımına dikkat etmediği için belki fazla sert çıkış da yapmış olabilirim. Yaptığım işte çok iyi olduğumu söylemiyorum. Elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum ama iddialı sözcükleri bu kadar net kullanıyorsak da dikkatli olmamız gerektiğini düşünüyorum. Yine de kırıcı bir söz söylediysem, asla gocunmam, özür dilerim. |
Ayberk-2014
|
missaydemir
Konu Sayısı: 31 Mesaj Sayısı: 116 |
|
Ayberk-2014
moon 22 ,emin ol bende hiç kimseyi kırmak için oraya bir şey yazmadım zaten yapı olarak hiç kimseyi kırmayı sevmeyen biriyim ,Kırıldıysan özür dilerim .İmla hataları konusunda Dikkatli olmaya gelince evet haklısın kardeşim,madem yazarlık yapıyoruz Bu konuda dikkatli olmalıyız.Ama kusura bakma ben bayan yada kadın arasında çok fark görmedim hatta bayan daha kibar .kadın daha kaba geliyor bana.
|