moon22
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 125 |
Olur mu hiç, asla bir kırgınlık durumu yok.
Dediğim gibi gereksiz hassasiyet gösteriyor olabilirim bu konu ile ilgili ve hoş bir şekilde anlatmamış da olabilirim. Sonuna kadar eleştiriye açığım. Kadın ve bayan konusunda benim bakış açıma göre de belirtilecek bir durum yok. Cinsiyetçilik olarak açıklayanların düşüncelerini anlasam da, kişilerin bunu bu şekilde düşünerek kullandığını düşünmüyorum ve uzun zamandan beri kullanılan bir kelime. Elbette ki isteyen istediğini kullanabilir. |
elyesaayse
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 25 |
Teşekkür ediyorum as, aldığım tüm işlerde ne kadar da dil kurallarına ve Türkçe 'ye dikkat ettiğimi görme şansları olmadıkları için boş boş yorum yapıyorlar işte. Çok yoğunum, sırada yazılmayı bekleyen yüzlerce iş var. Bu nedenle gereksiz kişilere, gereksiz cevaplar verirken; ne imla kurallarına dikkat ederim, nede başka bir şeye... Herkese hak ettiği gibi davranılır,konuşulur, yazılır ve çizilir...
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Yanlış anlamazsanız bir tavsiyede bulunmak istiyorum bu yazdığınızın üzerine... Eğer çok işiniz var ve yoğunsanız bence başka işler almak için 1, 2 ya da 3 konu açmayın. Bunu kendisi de çok yoğun olan ve yoğunluktan kendine evine vakit ayıramayan biri olarak söylüyorum. Allah korusun sağlığınızı tehlikeye atmayın. Yazma aşkını bilirim, yazdıkça yeni şeyler öğrendikçe öğrenesi gelir insanın ama sonunda yorgunluk ve süresi belli olmayan baş ağrıları kalabilir.
|
elyesaayse
Yoğunum ve yoğunluktan şikayetçi değilim sizin gibi saat 5 olduğunda yoğunluk son bulur, eve ve aileye zaman ayrılır bende.Benimde size tavsiyem; bence evinize zaman ayıramıyorsanız hiç yapmayın bu işi.Asıl işim bu olduğu için 5 yıldır, diğer işini büyütmek isteyenler gibi bende işimi büyütmek istiyorum haliyle. Bunun içinde daha fazla konular açmaya devam edeceğim inşallah...
|
yasmin86
Bakın ben burada size iyi niyetle bir şey söyledim ancak siz lafı başka yerlerden tuttunuz. Bu işi bırakmayı düşünmüyorum ve bırak demek de kimsenin haddine düşmez. Ben size haddimi aşmadan bir şey dedim ama diğer arkadaşın laflarına alındığınız için benim iyi niyetimi anlamadınız. Benim işimi seviyorum ve daha da başka bir şey söyleyip tartışmaya girmiyorum. Beni bilen biliyor, işimi de bilen biliyor çok şükür.
|
elyesaayse
|
elyesaayse
|
yasmin86
Hı hı tabi ama kimseye değil size tavsiye vermeyeceğim çünkü benim tavsiyelerime ihtiyacı olan ya da benim onların tavsiyesine ihtiyacım olan çok arkadaşım var. Biz burada yardımlaşmayı çok severiz siz yoğunluktan burayı unutmuşsunuz :) Bol kazançlar, bol bol işler inşallah, hoşçakalın...
|
yasmin86
O başka bu başka ben sizin işinize bir şey demedim, dediysem bende haddimi aşmış olurum bana göre. Ama siz bu işi bırakın deyince yapamıyorsun yetişemiyorsun bırak gibi oldu ondan dedim. Bende 6-7 yıldır bu işin içindeyim ama ara verdim ve kendime göre hala yolun başındayım öğrenecek çok şeyim var
|
elyesaayse
Bende beni geliştirecek tavsiyelere her daim açığım tabikide.. Fakat sizin verdiğiniz türden törpüleyici ve ilerlemeyi önleyici tavsiyelerinize ne benim ne de başka arkadaşlarınızın ihtiyacı olmaz herhalde, yardımlaşmayı her insan sever, ayrıca yoğunda olsam gerekli işlere, aileme ve evime zaman ayırabilenlerdenim ben.....
|