yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
Ben daha fazla uzatmak istemiyorum size yeterince vakit ayırdım kimseyi engellemek gibi bir niyetim yok olamaz da, zaten kimse kimseyi engelleyemez bu işe gönül verdiyse. Ne mutlu size hem iş hem evi idare edebiliyorsunuz, ben yapamıyorum diyorum son noktayı da koyuyorum konu çok uzadı tatlısızlaşmasın, kimseyi kırmak istemem.
|
elyesaayse
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 25 |
|
as
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 16 |
|
elyesaayse
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 25 |
|
as
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 16 |
Alınmaman gerekir böyle şeylere tabi ki olumlu da olumsuz da eleştiri alabilirsin fakat önemli olan sert değil tatlı bir dille cevap verebilmek. daha önce de söylediğim gibi karşındaki insana yanlış gelen sana doğru gelebilir. Sözü şöyle bir yazıyla ben bitirmek istiyorum müsadenizle.
Bu mesaj as tarafından 16.12.2014 11:28:26 tarihinde değiştirildi. 1-Düşündüğünüz 2-Söylemek istediğini z3-Söylediğinizi sandığınız 4-Söylediğiniz 5-Karşınızdakinin duymak istediği 6-Duyduğu 7-Anlamak istediği 8-Anladığını sandığı 9-Anladığı mesajlar arasında farklılıklar vardır.Anlayacağınız yazılı ya da sözlü iletişim aslında hiç kolay değildir. Umarım bunu en kaliteli şekilde başaranlardan oluruz. |
yasmin86
|
Yazarız12
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 65 |
Konuyu baştan sona okudum ve Yasemin Hanım'ın yazdığı yazılarda ''engelleyici, törpüleyici, olumsuz ve kırıcı'' tavırlara rastlamadım, görmedim. Zira kendisinin o şekilde yazılar yazacak birisi olmadığını biliyorum. Yasemin Hanım'ın yazdığı yazıları başka bakış açıları ile de okumayı denedim ama yine olumsuz bir durum göremedim. Bence siz anlamak istediğiniz şekilde anladınız. Eğer Yasemin Hanım'ın yazdığı yazıları olumsuz bir tavır taşımadan okusaydınız kırıcı, engelleyici yazılar yazmadığını tam tersine yardım etme amacıyla, iyilik amacıyla yazdığını anlardınız.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 16.12.2014 19:01:50 tarihinde değiştirildi. Ev ile işlerini bir arada yürütmeye çalışan, işleri çok yoğun olan birisine daha fazla iş almayın, sağlığınıza da önem verin denmesinde ben herhangi bir kırıcı, engelleyici tavır görmedim. Ek olarak bir yazar kendisine yapılan olumlu ve olumsuz tüm eleştirileri, tavsiyeleri kaldırabilmelidir, eğer yapılan eleştirileri, tavsiyeleri kaldıramayıp, yapan kişiye olumsuz, kırıcı bir şekilde cevap verirse o kişi daha yazarlığın başında olduğunu belli eder. Yazdıklarım yanlış anlaşılmasın ama gerçek gözle görülür bir şekilde kendini belli ediyorsa söylenmesi gerekir. Sevgiyle Kalın.. |
yasmin86
|
yasmin86
|
Ayberk-2014
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 47 |