pembekalem
Konu Sayısı: 5 Mesaj Sayısı: 17 |
Ben siteye ilk giriş yaptığımda sadece yazar olarak çalışıyordum. Almış olduğum siparişleri sistemde belirtilen süre içerisinde teslim ettiğim taktirde bana göre sıkıntılı bir durum yoktu..
Ancak İyi Makale üzerinden yazı almaya başladığımda kendi açımdan ciddi sorunlar yaşamaya başladım. Benim taleplerim anlık oluyor, çoğu talebimde zaman kısıtlaması ile sipariş almak durumundayım, çünkü çalıştığım sistem bunu gerektiriyor. Sipariş açarken bunu belirtiyorum ve yazar arkadaşlar sağ olsun buna uygun olarak iş alıyor ve teslim ediyorlar. Ancak onaya düşen yazıları çoğu kez 8/9 saat beklediğim oluyor, ve bu bende çok ciddi gecikmelere neden oluyor. Bugün ilk kez havale ile ödeme işlemi yaptım ve 4 saat gibi bir süredir ödemenin hesaba düşmesini bekliyorum ki, teklif onaylayacağım ve bu siparişin içeriğinin hazırlanmasını ve tekrar İyi Makale onayında geçip bana teslim edilmesini bekleyeceğim. Aslında görmüş olduğum şu, konu her ne olursa olsun editörlerin site içerisindeki çalışmaları bence çok daha sık aralıklarda olmalı. Siz birçok alanda kendini sürekli olarak yenileyen bir platformsunuz. Gelen taleplere önem veren ve bu yönde birçok iyileştirme yapan bir site olarak bence editörlerinizin en az 2 saatlik aralıklarda sistemde olmasını ve her türlü konuda daha hızlı geri dönüş yapılmasını sağlamalısınız. ' En geç 24 saat içerisinde ' gibi bir kural bu site için bence uygun değil... Naçizane fikrimdir. |
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@pembekalem siparişinize makale eklendigi an anlık görebiliyorsunuz.
Yazarlık yapıyorsunuz o yüzden sizde farklı mı çıkıyor? Siparisinize makale eklendiğinde onay aşamasında bilgi verirseniz kontrol edeyim. Ödeme konusuna gelince anlık yapabilmek için kredi kartı seçeneğinden banka kartınızla bakiye alabilirsiniz. Saygılarımla, |