İşler Kesat
DunKo

Konu Sayısı: 0
İşler Kesat
9 yıl önce
Bu aileye gireli 1 aydan uzun bir süre oldu. 1 ayda 85 tl gibi güzel bir para kazandım. Ancak son zamanlarda verilen siparişlerin miktarı azaldı ondan mı veya makale alıcılarının cepleri mi boşaldı veya veya veya kendilerine daha iyi yazarlar mı buldular bilmiyorum. Ama cidden bir anda bu kadar düşüş yaşamak beni bir miktar üzdü.. (Bu başlık yalnızca can sıkıntısından açılmıştır..)
Ahmet Kural

Konu Sayısı: 0
9 yıl önce
Can sıkıntısından açılmıştır falan ama ben bu konuda ciddi bir şey söylemek istiyorum. Hocam açıkçası ben de öyle düşünüyorum. Şahsen sitede eski ruhun kalmadığını düşünüyorum. Burada sitenin yeni sahiplerine bir laf söylemiyorum elbette, asla söylemem de. Sonuçta siteyi yok olmaktan kurtardılar. Ama dediğiniz gibi site içinde artık alıcılarla yazarlar arasında anlaşmalar mı sağlandı nedir, o eski ruh yok yani sitede. Sürekli satın alınan makaleler, paraya ihtiyacı olan yazarların kazançlarını görünce mutlu olmaları falan gitti yani. Ben kendi adıma konuşayım mesela, tam yeni bir makale eklemek için heves geliyor, siteyi açıyorum fakat anasayfayı görmem yetiyor. Eskiden sürekli satın alınan makaleleri görür, bir nevi hırs yapar bir sürü makale yazardım. Şimdi gerçekten makale ekleyesim gelmiyor. Bundan gerçekten üzüntü duyuyorum. Burası benim makale kazancı adına gönlümde taht kuran en büyük yerlerden birisi. Ve burayı bu halde görmek gerçekten üzücü.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
9 yıl önce
Merhabalar,

Son 30 günlük yazar kazancı 5225 TL'dir, bu rakam iyi makalenin faaliyete geçtiği bugünden yana en büyük işlem hacminin olduğu dönemdir. Her sektörde olduğu gibi makale sektöründe de dalgalanmalar olabilir.

Eski ruhtan kastınız emeği ile çalışan yazarlar var iken piyasayı 50 kuruşa düşüren yazarların barındığı bir sistem ise, eski ruhu bir daha göremeyeceğiniz kesindir. Daha önce de söylediğimiz gibi, iyimakale bizim için bir ticarethane değildir. Bu yüzden doğru olduğunu düşündüğümüz politikayı sonuna kadar uyguluyor olacağız.
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
9 yıl önce
Site dönem dönem durgunlaşır sonra tekrar kendine gelir. Yada bize öyle gelir. Bazen de bizim yazasımız gelmez. Uzun zamandır yazmadığım için şuan kurallar nedir tam bilmiyorum ama önceden çoğu alıcı bir kaç yazarla anlaşır eğer uygun görüyorsa tüm makaleleri o kişilerden alırdı. Eğer bu durum devam ediyorsa ondan size durgun gelmiş olabilir. Ve gerçekten bu işte hevesiniz varsa zaten ilerde başkası için değil kendiniz için çalışmak isteyeceksiniz. En azından benim böyle oldu :) Yazdım bende çünkü can sıkıntısından :)
gunes1429

Konu Sayısı: 3
9 yıl önce
Merhabalar. Sitede son bir ay demeyeyim ancak bir haftadır bir durgunluk soz konusu. Bunu da birkaç tane yüksek sayıda sürekli .makale alan kişilerin birden piyasadan yok olmasına bağlıyorum. Yeni yazarlar ile anlaştıklarını düşünüyorum. Ama sitede gördüğüm su ki bir yazarla anlaşırlar çok uzun sürmeden anlaşma bozulur. Yazarda alici da siteye geri döner. İslerin tekrar bollasmasini diliyorum
Yanıt Yaz