İyi ki varsın iyi makale
unutanolma

Konu Sayısı: 3
İyi ki varsın iyi makale
8 yıl önce
İyi ki varsın iyi makale
Burada yazacaklarımı argodaki tabiriyle "yalakalık" olarak nitelendirecekler için şunu ifade edeyim ki hayatım boyunca -işimi kaybetmek pahasına dahi olsa- hiçbir amirime "yalakalık" yapmadım yapmam da. Nasıl yeri geldiğinde şikayeti veya yakınmaları geciktimeden yapıyorsak gerektiğinde "marifet iltifata tabiidir" referansıyla taltif ve takdirin de yapılması gerektiği kanaatindeyim. 
Sayın iyi makale ekibi
  1. Saygı, dürüstlük, doğruluk ve güven temelli çalışma disiplininiz,
  2. Emek sömürücülüğü karşısında dik duruşunuz, 
  3. Teklemeden işleyen sisteminiz,
  4. Her zaman ödenebilir düşük ödeme kotanız, 
  5. Tabii bir de platformunuz ile insanları okuma, araştırma ve yazmaya teşvik etmeniz ayrı bir takdire şayan durum,       
Bütün bunlardan dolayı iyi ki varsın iyi makale
Saygılarımla

dbul

Konu Sayısı: 14
8 yıl önce
Katılıyorum. Çalışkan ekibi ve yetenekli yazarları ile çok faydalı bir servis. Ben de her zaman iyi ki varsın demişimdir içimden.
Marmelat

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
İyi makale bana da çok şey kattı, eksik pek çok yanımı geliştirme ve kültürümü arttırma şansım oldu. Ayrıca hakkımız da hep koruma altına alındı. Çok iyi araştırıp burayı buldum. Uzun bir süre de hep gözlemci oldum, sonrasında güvenip yazmaya başladım ve hiç hayal kırıklığına uğramadım. Bu yüzden ben de teşekkürü borç bilirim...
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
8 yıl önce
Merhabalar, güzel hisleriniz ve düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

Bizler sadece doğru olduğuna inandığımız bazı değerlerin peşinden gidiyoruz, tarafınızca da bu şekilde takdir ediliyorsa, doğru yolda olduğumuzu bilmekten ötürü mutluluk duyuyoruz.

İlginiz ve platformu daha nezih bir ortam olarak korumaktaki özveriniz için çok teşekkür eder, bol kazançlar dileriz.
Sevilgulce

8 yıl önce
Aynen katılıyorum. Ne güzel ifade etmişsiniz. Sistemin işleyişi ve güvenilirliği ile İyi Makale, hem maddi kazanç sağlamamızı, hem de birçok konuda araştırmalar yaparak bilgi dağarcığımızı genişletmemizi sağlamakta. Tüm İyi Makale yöneticilerine sonsuz teşekkürler...
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
8 yıl önce
Sistemin güvenilirliği kesinlikle tartışılmaz. Özellikle adaletli yönetimin bizlere çok katkısı oluyor. Ancak bu platformdan yararlandığımız ve dolandırıcılıktan korunduğumuz kadar bizimde yardımımız dokunmalı. Ne kadar dolandırıcıya ve şüpheli duruma rast geldiysem yönetime bildirmişimdir ve mutlaka gereği yapılmıştır. Yönetimin bizi gözettiği kadar bizde yönetime gerektiği yerde yardımcı olursak daha iyi bir ortam olur burası. Yanlış insanlar geldiği gibi geri gider. Bu tutumumuz birbirimizin hakkını da gözetmektir aynı zamanda. Yönetime bildirilecek dolandırıcı insanlar fark edildiğinde lütfen bildirin.
Ayça

8 yıl önce
Güven, kalite, sorumluluk, emeğe saygı= İyi makale:))
Yanıt Yaz