iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Yazarlar ve makale yazdıranlar iyimakale.com dışında yaptığınız alışverişlerde dikkatli olunuz. Dolandırıldığınızda bunda iyimakale nin yapabileceği bir şey yok. Zaten bizim bu sistemi kurmamız hem alıcıyı hem satıcıyı korumaktır. İyimakalede sadece mesajla anlaştığınız kişilere kefil olamıyoruz, bu nedenle mutlaka güvenliğini için sistemi kullanın.
Söylediklerime bir çok eski alıcı ve yazar katılacaktır. Bu arada çok hesaplı kullanıcılar var bunları IP üzerinden tespit edip banlıyoruz. İspatlanıp üyeye bildiriliyor. |
slymn0320
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 16 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
slymn0320
daha önce mail üzerinden makale gönderdim herhangi bir sorun yaşamadım , iyimakale üzerinden de satışımı yaptım fakat daha sonra farklı bir yazardan mesaj aldım düzenli olarak makale yazmamı istedi , 100 kelime 0,50 kuruş , bende iyimakale üzerinden çalışalım dedim , site üzerinden para aksaklıkları oluyor dedi , iletişime geçebileceğim skype adresi verdi , ama herhangi bir makale göndermedim
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
SafakVakti
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 90 |
İyi makalede ödemelerde ya da sistemde hiçbir aksaklık yaşanmıyor. Bu sitede en sevdiğim yönde bu, alıcı da korunuyor satıcı da. Yalnız dışarıda da güvenle çalışabileceğiniz makale alıcıları oluyor, burada sipariş üzerinden güvenle çalıştığınız arkadaşlar dışarıda da gerçekten dürüstçe çalışabiliyorsunuz. Benim önerim, ilk başlarda sürekli sistem üzerinden çalışılması. İşinizi temiz ve iyi yaptıkça zaten en iyi teklifler geliyor... Herkese bol kazançlar dilerim.
|
Editör1
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
|
bsahiner
Konu Sayısı: 12 Mesaj Sayısı: 125 |
|
slymn0320
|
kalemsilgi
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 33 |