turcaneker34
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 15 |
Geçen gün google`ın e-book sayfasını geziyim dedim ve Google`ın Türkiye`ye ödeme yapmaya başladığını gördüm. Benim de aklıma sizler geldiniz :) Çoğumuz yazarak iyi şeyler çıkartabiliyoruz. Aramızda toplaşsak, yöneticilerimizin de desteğini alsak ve google e-bookta ücretli veya ücretsiz yayımlancak bir öykü kitabı çıkartsak güzel olmaz mı sizce?
|
yasmin86
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 186 |
|
kader
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 57 |
|
mehmetaluc
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
Mlkmhmt
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 85 |
|
turcaneker34
Aslinda bi anda aklima gelen bi fikir bu sizinle paylastim direk. Soyle bir sey olabilir belki. Yönetimden bir kisi yazacağımız hikayeleri toplar ve gerekli işlemleri yapar, hikayeleri gerekli yerlere ulaştırabilir. Takdir edersiniz ki bu durumda herkesin güvenebileceği tek kişi iyi makale yönetimi. Yönetim bu konu hakkında tavsiyelerini, düşüncelerini belirtirse sevinirim. Yapabilirsek çok güzel ve anlamlı bir çalışma olur.
|
turcaneker34
|
mehmetaluc
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 6 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba arkadaşlar, öncelikle fikir için teşekkürler. Ancak hikaye vs konularında bizim tecrübemiz yok. Ancak internet teknolojileri, seo, makale yazımı gibi konularda bilgimiz var. Bu tarz bir organizasyonda editör gibi bir konumumuz olamaz ancak biz maddi manevi elimizden geldiğinde yardımcı olmaya çalışırız. Örneğin kitabın yayınlanmasında, sitemizde banner reklam yapılmasında, başka sitelere reklam verilmesine yardımcı oluruz.
|
Hayalci
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 82 |
Hocam ben daha önce bazı deneme ve öykülerimi bir dergi de yayınlattım. Gerçekten meşakatli işlerdir öykü vs. işleri. Zaman ve emek ister. Özellikle öykülerin editoryal süreci ve de redaktasyonu çok uzun sürebilir. Aynı zamanda öykü vs. editörlüğü biraz daha farklıdır. Yani editör bütün yazım, noktalama, anlatım bozuklukluğu ve dizgi gibi işlerle kendisi uğraşır. İyi düşünülüp girilmesi gereken bir alan. Bütün bunları iş bölümüyle yapmak -benim düşünceme göre- kalitesiz bir iş çıkartır. Uzman bir editörün elinden çıkmalı. Tabi amatör olarak bir şey yapılacak o başka... İyimakale'nin dediği gibi belki de makale yazımı ile ilgili bir e-kitap çıkarmak yani bildiğimiz sularda yüzmek daha kolay ve garanti olur gibi geliyor bana da.
Şöyle bir düşüncem var: Aslında makale yazımı bir anlamda haberciliğe benziyor. Web siteleri neden ajanslara mahkum olsunlar ki? Ajans paketleri oldukça pahalı üstelik. Bizlerde haber niteliğinde içerik üretebiliriz.. Bunu da en azından bir düşünmekte yarar var. |