İyi Makale Yönetimine Ufak Bir Rica
Rmys_Sn

Konu Sayısı: 2
İyi Makale Yönetimine Ufak Bir Rica
7 yıl önce
Yönetime olan güvenimizden ötürü platformun devredilmesi sonucunda bizlerin zorluk çekmeyeceğinden eminim. Karşılıklı zorluklarda anlaşmaya varılacağına da eminim. Değinmek istediğim önemli bir konu var. Yönetimin kullandığı ve bize önerdiği özgünlük kontrol sitesi budur : https://smallseotools.com/plagiarism-checker/ ve burası en güvenilir kontrol sistemi olduğu için yönetim tarafından bize önerilmiştir. Yönetiminde bizzat tüm makaleleri bu siteden teste tabi tuttuğu yönetim tarafından forumda dile getirilmiştir. Şimdi yönetim, yazar ve alıcılar tek bir sistemden özellikle güvenilir olan bir sistemden makaleleri teste tabi tuttuğunda ortaya uyumlu bir alışveriş çıkmaktadır ve bazı hak yiyen insanların ekmeğine yağ sürülmesi önlenmektedir.

Geçmiş zamanda kafa patlatarak yazdığımız makalelerimize özgünlük testinden geçirdiğimiz halde, % 100 özgün olmasına rağmen, yönetim onayından geçmesine rağmen özgün değildir iftirasını atan alıcılarımız bulunmuştur. Bunu bu platformda birçok yazar yaşamış ve forumda isyan etmişlerdir. Genellikle bu kişiler makalelerimizi özgün bir şekilde alarak gerektiği şekilde yararlanıyor ve sonra özgün olmadı diye yorumlar atarak kişilerin ekmeğiyle oynuyor. Fakat durum yönetime bildirildiğinde ve kişiye özgün değilse bunu kanıtla ben yönetime durumu bildirdim dediğimizde yönetimde özgün olduğunu görünce kişi iftira attığıyla kalıyor ve bizde bu platformda güvenli bir şekilde yazarlığımıza devam ediyoruz. 

Makalelerimize özgün olduğu halde ''özgün değil'' iftiralarının karşısına ''Ben yönetimin kullandığı test sitesini kullanıyorum bu makale özgündür. İftira atma.'' diye alnımızın akıyla çıkabilmek için platform el değiştirse dahi kullanılan özgünlük test sitesi veya programı daima bize bildirilmelidir. Şuan yönetimin bildirdiği bu siteyi alıcılarımız da kullanarak makalelerin özgünlüğünü kontrol ettiği için uyumsuzluk ve haksızlık yaşamamaktayız. Ricam şuan için değil gelecek zamanda eğer platformun el değiştirmesiyle birlikte bu test sitesi de değişirse problemlerin yaşanacağını düşünerek belirtiyorum. Alıştığımız düzen bu zamana kadar mağdur etmedi kimseyi. Bu zamandan sonra platformda ne değişir bilmediğim için ufak bir ricada önceden bulunmak ve bir not bırakmak istedim.

Kimsenin huzuru bozulmadan platformda bir arada durmayı başarabilmemiz için açıkça bu durumu belirtmek benim için şarttı. İyi Makale ekibi her daim düşüncelerimize ve ricalarımıza önem vermiştir. Vermeye de devam edecektir. Şimdiden teşekkür ediyorum.
Bu mesaj Rmys_Sn tarafından 28.11.2017 20:20:12 tarihinde değiştirildi.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
7 yıl önce
Merhabalar, 

Güzel bir konuya değinmişsiniz. Bu gibi durumlar içinde önlem alacağımızı bildirmek isterim.

Makale bizim kontrolümüzden geçtiği aşamada özgünlük durumu ayrıca müşteriye de iletileceğiz. Bu şekilde bu gibi anlaşmazlıkların önüne geçileceği düşüncesindeyim. 

Saygılarımla,
Bu mesaj iyimakale tarafından 28.11.2017 22:06:41 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz