İYİ MAKALE'NİN YAZARLARINA BAYRAM HEDİYESİ NE OLSUN ?
bsahiner

Konu Sayısı: 12
10 yıl önce
Evet, gönül rahatlığı ile yazıyoruz ve endişe duymadan paramızı alıyoruz. Başka ne istenir ki?
Hayalci

Konu Sayısı: 8
10 yıl önce
Katılıyorum. Önemli olan güvenli çalışma sistemi. Abartmaya gerek yok :)
manibo45

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Çoğunluğun görüşüne katılıyorum; talepler doğrultusunda yapılan/yapılacak değişikler verilebilecek en güzel hediye bence de. Ama sembolik de olsa illa ki hediye olsun derseniz kitap makul ve anlamlı bir hediye olur. Tabi 1500 kitap değil :) Yönetimin belirleyeceği sembolik sayıdaki kitap (3 veya 5 her neyse) sitede makalesi satılan yazarlar arasında yapılan çekilişle belirlenip verilebilir.
Makalesi satılanlar arasında olmasının esprisi şu; sadece üye olup köşesinde oturan değil, siteye katkısı olan yazarlara güzellik yapmak, bir nevi çalışan arkadaşların emeğini takdir etmek ve bundan sonraki çalışmaları için motive etmek. Öyle zannediyorum ki bu 1500 üyenin büyük kısmının makalesi yoktur, sadece üyeliği vardır o kadar. 
Naçizane tavsiyem budur, tabi takdir yönetimin.
Melis

10 yıl önce
Sistem yeterli daha fazla ne isteyelim diyen arkadaşlara katılmıyorum çünkü benzer şekilde çalışan çok fazla site var sadece google de kısa bir araştırma yeterli. Şu an için aklıma bir fikir gelmiyor ama site yöneticileri fark yaratacak bir şeyler denemeliler. Mesela bahsettiğim çoğu sitede rütbe sistemi var ve haftanın her günü makale yazabiliyorlar. Ama aynı durum burada yok malesef. Siparişlere teklif veriyoruz ama şimdiye kadar daha kabul olan olmadı. Bence yeterince iş sağlamıyor bu konuda iyileştirmelere gidilebilir.
manibo45

10 yıl önce
Sayın @cyberrx bu öneriniz makul, uygulanabilir ancak Önerilerinizi yazabilirsiniz konusuna yazarsanız daha uygun olur sanırım zira bu konu bayramla ilgili. Ayrıca -yanlışım varsa bilgisi olan arkadaşlar düzeltsin- bildiğim kadarıyla burada da haftanın her günü yazı ekleyebiliyoruz, o konuda bir sınırlama olduğunu sanmıyorum.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
@cyberrx  piyasada bir çok dolandırılan yazarda var  biliyorsunuz. Ayırca bu sitede 7/24 makale ekleyip satın alabiliyorsunuz. Siparişler biraz az olabilir ama bazen günde 100 makale satılıyor. Gün geçtikte sistem büyüyor, son olarak işiniz düzgün yapanlar sistemden para kazanıyor. 
Bu mesaj iyimakale tarafından 24.07.2014 19:59:33 tarihinde değiştirildi.
vaxvax123

10 yıl önce
mesala bayram boyunca komisyon alınmasa iyi olurdu
Yanıt Yaz