iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhaba arkadaşlar,
Bu mesaj iyimakale tarafından 20.12.2020 11:35:20 tarihinde değiştirildi. klasik yılbaşı yeniliklerimiz var fakat her zaman sizlerin öneri ve görüşlerinize değer verdiğimiz için sizin isteklerinize göre de ekleme yapmak istiyoruz. Konu altından sistemde olmasını istediğiniz özellikleri veya mevcut özelliklerde yaşadığınız sorunları iletebilirsiniz. Mantıklı bulduğumuz önerileri konu içine yapılacaklar kısmı olarak ekleyeceğim. *******AKTİF EDİLECEKLER*******1- Siparişlerde Yeni Seçenekler Eklenecek
2- Üyeye özel siparişler sipariş listesine düşmeyecek.Yazarı belli olan siparişler direk yazarın sayfasına düşecek ve onay vermesi halinde iş başlayacak. Bu sayede sipariş listesinde ki teklif bekleyen işler daha ön plana çıkar.3- Siparişler sayfasında ilan uplama seçeneği getirilecek.Müşteriler altta kalan ilanlarını belirli sürelerle üste alabilecek.4- Üye Engelleme SeçeneğiAnlaşamadığınız üyeler olabilir seviyemizi düşürmeden engellemek daha iyi olacak.5- Hızlı Sipariş Uygulaması Aktif EdilecekÖzellikle acil olan işlerde teklif alma mekanizmasını ortadan kaldırarak direk iş havuzuna düşen işleri alıp hemen yazmanız istenilecek.
6- Satışa çıkarılan makaleler 3 türe ayrılacak.1- Spot Makale2- Standart Makale 3- Makale Plus 1- Spot MakaleBizim başlık analizi yaparak sizlerden yazmanızı isteyeceğimiz makale listesinden içerik alarak hemen yazmaya başlayacağınız ve yazıyı başarılı şekilde onaya göndermeniz halinde hemen kazanacağınız yeni bir sistem.Yeni yazarlar için düşünüldü, yeni yazarlardan seçim eleme yapacağımız alan burası olacak sizlerde arada müsait kaldıkça yazmak isterseniz yazabileceksiniz.
2- Standart Makale
3- Makale Plus
7- Yazar Üyelikleri 4 Çeşit olacak1- Hayalet Yazar
3- Silver Yazar
4- Gold Yazar
Sistem geliştirmelerinde göreceğiniz tek konu siz ne kadar başarılıysanız o kadar fazla kazanç sağlayan bir yapıya doğru gidiyoruz.
Saygılarımla, |
smyr29
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
mtaskin90
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 32 |
|
Baris2424
Konu Sayısı: 6 Mesaj Sayısı: 28 |
|
hakanyildirim
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
|
berkinyildirim
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 8 |
|
ban
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Bu fırsatı sunduğunuz için teşekkür ediyorum öncelikle. Değişmesinin daha iyi olacağını düşündüğüm şeyler;
- Hazır makale taban fiyatı en azından 2 TL olursa daha iyi olur gibime geliyor. - Site ara yüzüyle alakalı çeşitli türde iyileştirmeler yapılabilir diye düşünüyorum. - Başka bir sekmeye geçildiğinde mesaj ya da makale satışı ile ilgili bildirim gelebilse güzel olur. Evet mail olarak geliyor zaten ama bu daha rahat bir yöntem olur diye düşünüyorum. |
solidpencil
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
mazimdekiler
Konu Sayısı: 20 Mesaj Sayısı: 129 |
|
Yazarhamit
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Herkesin yeni yılını kutluyorum. Tek temennim herkesin sağlık mutluluk içinde bir yıl geçirmesi. Umarım yeni senede daha iyi ve daha güzel günler yaşarız. Her şey çok iyi sadece makale fiyatları yükselse çok iyi olur diye düşünüyorum. Herkese mutlu sağlıklı yıllar dilerim.
Bu mesaj Yazarhamit tarafından 19.12.2020 19:55:03 tarihinde değiştirildi. |