İyimakale 2021 Güncellemeleri Öneri & İstek
serdar0586

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
makale fiyatı 100 kelime 2.00tl veya 2.50tl olsun 
Homeros

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Yazarın puanı ile ücret yapısı ilintili olmalıdır. Sipariş veren kişilere de hangi gruptaki yazarlarla çalışmak istediği sorulmalıdır. Şu anki yapıda, zor olan konulara standart teklif veren kişiler işi almaktadır. Dolayısıyla yüksek puanlı yazarın bir avantajı olmamaktadır.
marmaris

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
İyi Makale Ailesi; yeni yılınız kutlu, mutlu, sağlıklı, huzurlu ve bol paralı olsun inşallah :)

İlk olarak sistemde bildirimlerin anlık düşmesi için bir yenilik yapılması çok fayda sağlayacaktır. Özellikle mesaj ve bilgi bildirimleri sayfa yenilemeden anlık olarak düşmüyor. İkincisi ise;
  • Yeni eklenen siparişlerin, aktif olarak o anda platformda bulunan yazarlara anlık bildirim yapılmasıdır. Bu sayede hem acil siparişler hemen tekliflerine ulaşacaktır hem de zaman kaybetmeden içerikler hazırlanıp teslim edilecektir. 

alicancan

4 yıl önce
özellikle makale alıpta süresinde teslim etmeyen yada mazareti olup da geri dönüş dahi yapmiyanlara ağır yaptırımlar istiyorum
abilgen

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
Merhaba. Ödeme alt limiti 50 TL yerine daha makul bir değere düşürülebilir diye düşünmekteyim.
merkuryen

4 yıl önce
Merhabalar. Hazır makale taban fiyatlarının artması verimli olabilir. Onun harici bir sıkıntı olduğunu düşünmüyorum.
Taner abayli

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
Herkes taban fiyattan söz etmiş ama asıl sorun herkesin yazar olarak buraya katılması her yazarın bir ön elemeden geçtikten sonra sisteme dahil olması biz müşteriler için iyi olacak bu hafta 2 tane yazarla sıkıntı yaşadığım için projem geçikti. Makaleleri geciktirdi diye ceza usulu bir şeyde olması gerekir. diye dşünüyorum
emineeetas

4 yıl önce
Slm ben yeniyim fakat şöyle bir problem var satılan makalelere fazla para kesiliyor. Tsk ediyorum burada olmak ayrıcalık☺️
tolgadagli

4 yıl önce
Taban fiyat kesinlikle artırılmalıdır. En azından rütbeli yazarların ücretlerinde değişiklik yapılmalıdır.
since67

4 yıl önce
Herkeze iyi Aksamlar. 
Müsteriler icin:  Hazir Makalelerde verilen yüksek fiyatlara indirim teklifi özelligi..
Mesela uzun süredir alinmayan ve ayni yüksek fiyatta kalan makaleler icin indirim teklifi yapilarak alinsa iyi olur. 
Bu mesaj since67 tarafından 19.12.2020 21:03:24 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz