İyimakale 2021 Güncellemeleri Öneri & İstek
clont33

Konu Sayısı: 1
4 yıl önce
ödemler haftalık olarak biraz uzun sürüyor.

ikinci olarak da;  hazır makale satıcıların çoğunluğu yetersiz içerik giriyor bunun önüne gecebilirseniz  süper olur.
Fatih137

Konu Sayısı: 0
4 yıl önce
Merhaba, Başta site yönetimi olmak üzere bu platformda bulunan herkesin yeni yılı şimdiden kutlu olsun. Önerilerim: 1. Taban fiyatların bu konudaki görüşlere göre kayda değer biçimde artırılması... 2. Sipariş verenlerin daha saygılı cümleler kullanması. Sipariş onayında bunun dikkate alınması. Gerekirse o iş ile ilgili iptal ya da düzenleme mekanizması kurulması. "Abuk sabuk yazacaklar teklif vermesin" gibi cümleler kuranların ikaz edilmesi.... 3. Sipariş sürelerinin ortalama 1 haftayı geçmemesi. Böylece site daha dinamik hale gelebilir diye düşünüyorum...
Bu mesaj Fatih137 tarafından 19.12.2020 21:38:11 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım yanlışı
yunusyanik1

4 yıl önce
merhabalar, hazır makale kelime fiyatında zam yapılması günümüz koşullarınca herkesi mutlu edecektir.
Dilruba.t

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
Merhabalar, genel olarak yorumlara katılıyorum. Müşteriler için sistemde birçok ayrıcalığın mevcut olduğunu düşünüyorum. İndirim kuponları seçenekleri var mesela. Bua ayrıcalıklı hizmetin yazarlara da tanınması gerektiğine inanıyorum. Makalelerin hazırlık aşaması oldukça uğraştırıcı bir durum. Bunun yanı sıra verilen emek de çabası... Hazır makale fiyatlandırmasının en azından 100 kelimesinin 2 tl olması görüşündeyim. Şimdiden teşekkürler ve iyi yıllar... 
cihatauthor

4 yıl önce
İyimakale gibi bir platformun uygulama olarak kusursuz bir uygulamasının olması gerekir. Örnek olarak teklifler kabul edildiğinde telefona bildirim gelmeli. Satış yapıldığında veya alıcıların takip ettikleri konu hakkında hazır makale eklendiğinde bildirim gelmeli. Bunlar için güzel bir uygulama şart.
myangin

4 yıl önce
Yeni yılın herkese sağlık , sıhhat vermesini diliyorum. Bencede hazir makale fiyatlarının arttırılması iyi olur. Böyle bir oluşum ile bizlere yardımcı olduğunuz için de çok teşekkür ederim.
Zeyna

4 yıl önce
Makale taban fiyatları artmalı diye düşünüyorum. Teşekkürler sağlıklı ve huzurlu yıllar dilerim herkese...
property

4 yıl önce
" Önerilerim: 1. Taban fiyatların bu konudaki görüşlere göre kayda değer biçimde artırılması... 2. Sipariş verenlerin daha saygılı cümleler kullanması. Sipariş onayında bunun dikkate alınması. Gerekirse o iş ile ilgili iptal ya da düzenleme mekanizması kurulması. "Abuk sabuk yazacaklar teklif vermesin" gibi cümleler kuranların ikaz edilmesi.... " Özellikle bu konularda arkadaşa katılıyorum. Sonuçta her yazıya emek verip hazırlıyoruz ve bunun karşılığını alıyoruz, saygısızlığın lüzumu yok.
Tüm iyimakale ailesine sağlıklı, güzel bir yıl diliyorum.
ozkanakbb

Konu Sayısı: 2
4 yıl önce
Hazır makale ve siparişler için bir tutam fiyat artışı tüm yazarları mutlu eder. Alıcılar için şöyle bir sistem olabilir. Taban fiyat sabit olmak yerine yazarın fiyat belirleme yetkisi olabilir. Mesela taban fiyat 2 lira ve 1,50 lira arasında olabilir. Kalemine güvenen 2 lira yapar tutarını. Dileyen ise eski fiyattan devam eder. Öyle ya da böyle bir fiyat artışı bekliyor tüm yazar arkadaşlar. 

aysezumra

4 yıl önce
şimdiden çok güzel bir yıl diliyorum herkese. uygulama arayüzü daha kullanışlı olabilir. Birde hazır makale taban fiyatı,  %20 komisyon sabit kalacak şekilde yükseltilmeli. çünkü çok fazla kesinti olduğunu düşünüyorum.
Yanıt Yaz