Funda33
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
|
ugur156
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |
|
Dilruba.t
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 21 |
Bazı müşteriler sitedeki hazır makale fiyatlandırmasının çok iyi olduğunu ve ucuz olduğu için siteden alışveriş yaptığını söylemiş. Açıkçası bu yorumları okuyunca çok üzüldüm. Sitede hazır makale fiyatlandırması üzerinden aynı zamanda komisyonda uygulanıyor yani buda yazarın kazancını düşürüyor. Burada birçok yazar içerik üretebilmek için emek harcarken fiyatlandırılmanın arttırılması yönünde ki taleplere ''ucuz olduğu için siteyi kullanıyorum'' tarzında yorum yapmayı oldukça yanlış buluyorum. Alıcılar yalnızca kendilerini değil bu yazılara emek harcayan yazarların emeklerine de saygı duymalılar.
|
MeGusto
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
Makale fiyatlarının arttırılması ve sipariş verenlerin "sadece şu fiyatı kabul edecem" gibisinden cümlelerinin yasak olması gerekmektedir. Şunu da eklemek isterim ki ucuz diye alan müşteriler birazda makale yazarlarını düşünürse iyi olur. 100 kelimesi 1.5tlye, yüzde 3 anahtar kelimeli, 4 alt başlıklı, içinde şunların şunların geçtiği bir makale almak büyük nimet. Bu konuda sonuna kadar haklısınız fakat burada emek veren insanlarıda düşünün. Ben pek makale yazacam vakit bulamıyorum. Bu isteğim kendimden daha çok arkadaşlarım içindir.
Bu mesaj MeGusto tarafından 20.12.2020 03:10:59 tarihinde değiştirildi. Sebep:Ek |
feri
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 5 |
Merhabalar şimdiden tüm iyi makale ailesine iyi yıllar diliyorum.
Siparişlerin verilme şeklinde bir düzenleme yapılabilir. Kişilere özel olarak açılan siparişlerin açıklamalarının olmamasını ve özelden iletilmesini anlayabilirim. Ancak genel olarak açılan bir siparişe hiçbir açıklama verilmemesi ve konudan bahsedilmemesi teklif verme aşamasında kişileri kararsız bırakıyor. O konuyu yazabilecek olanlar bazen teklif vermeye çekinirken yazamayacak olan arkadaşlar teklif sunup hem kendisini hem de karşı tarafı mağdur edebiliyor. Sipariş verenlerin siparişlerini sisteme gönderirken hangi konuda istediklerini, makale kriterlerini belirtmeleri gerekir. Hiçbir açıklama verilmeden sipariş sunuluyor ve genel olarak da taban fiyat veriliyor. Ancak taban fiyatın üstünde yazılabilecek yazı kriterleri ile karşılıyor. Sipariş açıklamalarının net şekilde yazılması gerektiğini düşünüyorum. En azından hangi konuda olduğunu ve belli başlı kriterleri belirtilmelidir. Kişiler de buna göre fiyat teklifi sunabilirler. |
sagliklikalin
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 5 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
@feri ve @MeGusto ya düşüncelerime tercüman oldukları için teşekkür ederim. Siparişler de "Detayları sonradan yazara özelden yazcam ya da anahtarı kelimeler vs vs çok dikkat edilsin 1,5 TL 'den fazla teklif verecekler ve işi iyi yapmayacaklar teklif vermesin gibi ibarelerin olmaması yazarların daha çok motive olmasını sağlar.
|
Mustafa0101
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 3 |
Öncelikle herkesin yeni yılını kutluyorum. Ben komisyon yüzdeliğinin biraz düşürülmesini istiyorum. Bence %20 çok fazla %15'e çekilirse çok iyi olur. Birde makalelerimizi yazarken çok emek veriyoruz. Makale satın alanlar için söylüyorum bir içerik üretmek gerçekten kolay bir şey değil. Sonuçta makale satın alanların makaleyi geri iade etme hakkı bulunuyor. Beğenmezlerse iptal etsinler ama lütfen 2 TL'nin fazla olduğunu söylemesinler. Bunun için 100 kelimesi 2.00 TL olursa çok iyi olur.
|
Tiffany
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |