MeGusto
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 4 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
@xfreex Yazdım listeye.
@Dilruba.t bu konuda en çok senin talebin vardı hakkını yemeyelim :) Teşekkürler hayırlısı bakalım. @marmaris siparişler için diyorsun sanırım hazır makale de bir aciliyet olmaz herhalde gece gece:) Kodlu hazır makalelerin onaya düşmeden sadece özgünlüğe girip onay almasını sağlayacağız. Diğer hazır makaleler kontrolden geçecek. Sipariş onaylarını biz müşteriye doğru Kurumsal üyelerde verdik. Ve kontrollerini kendi yapmak isteyen müşterilere de vermeye devam ediyoruz. Bu şekilde talebi olan bir müşteriniz olursa destek açarak onay yetkisi talep edebilir. @darkside teşekkürler Hayalet Yazar olmadan önce biraz makale ekle puan yap :) Finans ve dini içeriklerde talep var sana tüyo :) @Fatih137 daha yüksek satanlarda var hepsini biliyoruz. Ortalama şuan 1.50 TL. Yeni yılda nasıl olur zaman gösterir onu da. Ama biz her zaman talep doğrultusunda sadece yazarların değil alıcıların da düşüncelerine değer vermek durumundayız. Bazı müşteriler uygun diye tercih ediyorum derken bazıları da pahalı olsun ama temiz içerik olsun diyor. Zaten isteyen yazarlarımızın kendi fiyatlarına imkan vereceğimiz için artık serbest piyasa satmak isteyen ve almak isteyen olduk dan sonra 1.50 TL'den makale satılması da sorun olmaz herhalde satışların düşmesini de istemeyiz sonuçta aksine daha çok kişiyi platforma kazandırmalıyız. Eskilerdensin üst yazar gurubunda yer alacaksın artık 1.50 mi satarsın 5 TL mi yazarsın sana kalmış :)) |
Burako
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 7 |
Geçtiğimiz senelerde başka bir kullanıcı adıyla yazmaya başladığım bu sitede sistemsel olarak değişiklikler olsa da müthiş bir ayrımcılık olduğunu düşünüyorum. Bu durum tamamen satış yapanlarla ilgili... Ben senelerdir içerik yazarlığı yapıyorum. Doğal olarak içeriklerim kaliteli. Buna yüzde yüz garanti verebilirim. 1.5 TL'ye asla yazmadığım için iş almam imkansızlaşmış durumda. Sizce bu ne kadar adil? İş portfolyomuz kesinlikle olmalı... Burada bu imkan tanınmadıkça kaliteli kalitesiz yazarlarda ayırt edilemiyor. Bende burada çok iş verdim. Kimseyi zan altında bırakmak istemem ama profilinde harika müthiş acayip iyi yorumları olan kişilerden makale alsam da hiç vovvvv olanını görmedim. Kaldı ki SEO bilgim mevcut olmasa kandırılma ihtimali çok yüksek. Bunun önüne geçilmeli.
|
Fatih137
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 75 |
Evet, fiyatlar yüzünden sitenin müşteri kaybetmesi de yanlış olur. Serbest fiyat sistemi iyi olmuş. Yeni sistemin gidişatına göre herkes ortalama bir fiyat belirleyebilir. Çok çok farklı mecralarda yazdım halen yazıyorum. Ama kendi alanında yine de en iyisi iyimakale. Bu yüzden tüm yenilikleri sistemin işleyişini bozmadan hayata geçirmenizi öneririm. Herşey için tekrar teşekkürler iyimakale....
Bu mesaj Fatih137 tarafından 20.12.2020 23:02:18 tarihinde değiştirildi. Sebep:Yazım yanlışı |
busra_demir
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 1 |