ciyad
Konu Sayısı: 8 Mesaj Sayısı: 13 |
Sevgili yazarlar merhaba,
Makalelerimizi yazıp sattığımız bu guzel fakat geliştirilmeye ihtiyaç duyan mecrada bazı şeyler eksik. Beni bu başlığı açmaya iten şey gerçekten editör eksikliği. 5-6 sattir bir tane bile makale okunup onaylanmadı. Ben bile editörlerden daha çok süre geçiriyorum sitede. Herkes şikayetçi olduğu konuyu yazarsa düzeltileceğine inanıyorum.
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar Ciyad Bey,
Biz iyimakale ailesi olarak her zaman, her konuda elimizden geldiğince hoşgörülü davranmaya çalışıyoruz. Takdir edersiniz ki, ramazan ayı içerisindeyiz. Mevcut editörlerimize işleri yürüttükleri sürece saygı duymak zorundayım. Böyle hassas bir konuda kendilerine her türlü kolaylığı sağlayabilmek benim adıma çok önemlidir. Makalelerin onaylanma süreçleri maksimum 12 saattir ve makalelerin onaylanma aşamasında kimseye öncelik tanınmamaktadır. Tüm makaleler, ilk eklenenden en son eklenene doğru tek tek kontrol edilmekte ve ardından onaylanmaktadır. |
asparagus
Konu Sayısı: 0 Mesaj Sayısı: 2 |
Merhabalar Sn. Ciyad öncelikle bilmeniz gerekir ki browser tabanlı yazar-üye-müşteri odaklı bu gibi açık sistemlerde olaylar her zaman sizlerin istediği gibi gerçekleşmiyor maalesef.Yazdığınız makaleleri elden çıkarmak için bu kadar sabırsız olmamalısınız, zaman kavramı satış için bir baz değildir, size konu başlıklarının dikkat çekici ve özendirici olmasını öneririm.Bu kadar kesif bir çalışma ortamı içerisinde editörlerimiz takdir edersiniz ki herkesten daha fazla emek sarf etmektedirler.Makalelerinizin ivedi bir şekilde satışının gerçekleşmesini diliyor, keyifli yazılar diliyorum, saygılar.
|
sedefhira
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 48 |