İYİMAKALE DÜŞÜŞE Mİ GİRDİ?
ixlosh

Konu Sayısı: 1
İYİMAKALE DÜŞÜŞE Mİ GİRDİ?
7 yıl önce
Gerek son zamanlardaki siparişlerin azalması, gerekse verdiğim hiçbir teklifin “Iyy bu yazar daha yeni. Bak daha 10 makalesi bile yok” havasıyla reddedilmesi ile bu kanıya vardım. Ayrıca şu ana kadar özelden mesaj attığım ve bana yanıt veren tek kişi iyimakale’nin kendisi oldu. Acaba sitede fırtına öncesi sessizlik mi var, yoksa site düşüşe mi girdi? Görüşleriniz neler?
Moderatör

Konu Sayısı: 20
7 yıl önce
Merhabalar, aksine geçen ay diğer aylara oranla iyi bir seviye de kapadı. Açılan siparişler eski ve iyi yazarlarımıza verildiği için verdiğiniz tekliflerde kabul edilmiyor olabilir.

Yeni yazarların iş alıp zamanında teslim etmemesi, istenilen özelliklere uymaması gibi nedenlerden dolayı yeni yazarlara iş verilmiyor. İptal edilen siparişlerin tamamına yakını yeni yazarların. Aradan kaliteli kendini ispatlayan kişiler tabi ki çıkıyor ama bu süreç biraz yavaş ilerleyecektir. Yönetim olarak açtığımız ilanları genelde yeni yazarlara vermeye çalışıyoruz. 

Burada sizin yapmanız gereken hazır makaleye yönelmek. Hazır makalelerinizi çoğaltarak satış yapmaya çalışmalısınız. Belli bir satış ve kullanıcı yorumuna ulaştığınızda zaten verdiğiniz tekliflerde kabul edilecektir. Hazır makale bölümünde en çok satılan kategorilere veya boş azalan kategorilere yazılar hazırlayabilirsiniz. Özellikle finans alanında kaliteli içerik çıkartabilirseniz hemen satılacaktır.

Saygılarımla,
Bu mesaj chaatlaax tarafından 07.01.2018 13:54:04 tarihinde değiştirildi.
fevziburada

Konu Sayısı: 5
7 yıl önce
Hazır makalelere bakıyorum, son zamanların furyası kripto dünyasına yönelik 1 tane bile makale yok. Şuan 500 tane olsa 500'ünü de alacağım o derece ihtiyacım var , belki olur diye ilk buraya geldim 1 tane bile mi olmaz. Yazarkar uyuyor dışarıda fırtınala kopuyor :)
mtaskin90

Konu Sayısı: 1
7 yıl önce
Yeterki sen iste @fevziburada hocam. Hazır makalelere ekledim senin için :)
MjBolubeyi

Konu Sayısı: 14
7 yıl önce
O halde beni bekleyin fevziburada hocam :P şaka bir yana sektörü iyi anlamak adına ltc ve xrp al-sat yapıyorum :) Bir süre sonra tekrar yazılar yazmak istiyorum bakalım.

ixlosh 
İyi makale temiz bir platformdur hacmi azalır-artar ama yıkılmaz hocam merak etmeyiniz. Üyelik tarihim 2014, 2 ay sonra 4.yılım olacak, yüzlerce dalgalanma yaşadık. :) Bir şeycikler olmaz hayırlısıyla. 
Bu mesaj MjBolubeyi tarafından 22.01.2018 10:39:11 tarihinde değiştirildi.
Yanıt Yaz