İyimakale Sipariş Üzerinden Çalışacak Yeterli İngilizce Çeviri Yapabilen Yazar Arıyorum
bayramaktas

Konu Sayısı: 8
İyimakale Sipariş Üzerinden Çalışacak Yeterli İngilizce Çeviri Yapabilen Yazar Arıyorum
8 yıl önce
Merhaba arkadaşlar. 100 kelimesi 1,25 TL olmak üzere her gün 1 adet çeviri yapacak arkadaş arıyorum. Yazılar genelde 600-700 kelimelik olur. Aşabilir de. Çevrilecek metnin uzunluğuna bağlı. Kelime sayısını artırmak için boş cümleler kullanmayacak, güzel anlamlı çeviri yapabilecek yazar arıyorum. Sipariş kısmında çevrilecek metnin bağlantı linkini vereceğim. 1 gün içinde siparişi tamamlayacak. Her gün 1 adet çeviri olmak üzere aylık tahminen 250 TL dolaylarında kazancı olacak. İlk 1-2 metin için deneme yapacağım. Anlaşırsak devam edeceğiz. 
bsahiner

Konu Sayısı: 12
8 yıl önce
Size mesaj gönderim. İyi çalışmalar,
bayramaktas

Konu Sayısı: 8
8 yıl önce
cevap yazdım hocam
Cansu4807

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Çok iyi derecede İngilizce ve ispanyolca biliyorum.İstediğiniz içerikte hızlı ve kaliteli çeviriler yapabilirim.Uzun dönemli ve sürekli çeviri işi yapmak istiyorum
Tolgasahiner

8 yıl önce
Özelden mesaj gönderdim. İyi çalışmalar.
barisakin98

8 yıl önce
Yazar açığınız varsa değerlendirilmek isterim iyi günler
Cansu4807

8 yıl önce
Size mesaj gönderdim konuyla alakalı.
balafet

8 yıl önce
İyi makale 'de yazarlığım  henüz onaylandı. Ayrıca iki kitabım var. Günlük yazı yazıyorum. www.afetbal.com site adresim. Canada'da yaşıyorum. Çalışmaktan memnun olurum. İyi dileklerimi gönderdim.
Yanıt Yaz