iyimakale sitesi bu aralar çok pasif gelmeye başladı
cihatkale

Konu Sayısı: 4
iyimakale sitesi bu aralar çok pasif gelmeye başladı
10 yıl önce
Nedenini bilmiyorum ama bunun nedeni nedir, site çok pasif makale eklenmiyor, makale satılmıyor, sipariş verilmiyor?
gamzenisankilic

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Katılıyorum. Siparişler 1 hafta bekliyor ve sonra iptal oluyor. İş yaptığım insanlardan zar zor yanıt alıyorum.
ozgyksl

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ben siteye yeni dahil oldum, bir hafta oldu ancak henüz hiç alamadım. Benim şansımdan mı kaynaklı. :(
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Merhabalar,

Şu an toplamda 372 makale için üzerinde çalışılan 20 adet sipariş, bulunmaktadır. Bu makalelerin % 80'lik dilimi +300 kelimedir.

Tarafınıza pasif gelme sebebinin, çok satan yazarların bir çoğunun bu siparişler üzerinde çalışıyor olmalarıdır.

Son 1-2 ay içerisinde İyimakale ailesi en hareketli günlerini geçirmektedir ancak tüm bunlar sessiz bir şekilde gerçekleşmektedir.

SafakVakti

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Siparişler çok yoğundu, hatta ben artık ağlamak üzereyim :)) Yanlış hatırlamıyorsam sipariş olarak en ağır konular bu dönemde verildi. Siparişlerimizi tamamlayalım, makale eklemeye devam edeceğiz.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
10 yıl önce
@ozgyksl Yeni arkadaşlar birkaç gün siteyi takip ederek satın alınan konularda çalışırlarsa siparişlere daha kolay geçerler. 

Başlıkla ilgili fikrimi de belirteyim, yukarıdaki yöntemi uygulayanların başlıkları benzer kişiler tarafından alındığı için aynı konular- aynı kişiler şeklinde gidiyor. Sonrasında siparişler de bu kişilere veriliyor ekseri olarak. :) Kısacası sabırlı olmak gerekiyor. 
meltem

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Sistem güzel işliyor. Ancak işlem hacminin artması için alıcılarda makalelere teklif verebilmeli diye düşünüyorum. Örneğin açık arttırma sitelerinde olduğu teklif ver ve hemen al seçenekleri getirilebilir.
qikiki

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
Bunun sebebi makale alıcılarının belirli makale satıcılarıyla çalışmaları.
mazimdekiler

Konu Sayısı: 20
10 yıl önce
@meltem bizzat yaşadığım için söyleyebilirim, sadece teklif düşük olunca kabul etmiyorlar. Güvendikleri yazarlar olunca fiyatı önemsemiyor alıcılar.
yasmin86

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
İyi Makale'den bende bu aralar çalışmıyorum ama bir durgunluk ya da pasiflik söz konusu değil. Yeteri kadar sipariş oluyor ve makale eklemesi de bence. Ara ara düşmeler yükselmeler elbette olacak bu çok normal :)
Yanıt Yaz