iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
Merhabalar Meltem Hanım,
Alıcılar dilerlerse yazarlık başvurusu yapıp, hem alıcı hem de yazar statüsünde bulunabilir ve dilediği siparişlere teklif verebilir. Diğer bahsettiğiniz husus ise, arkadaşlarımızın size belirttiği sebeplerden ötürü ne yazık ki işleme konulamamaktadır. Makale yazımı tek tip bir servis değil, hizmet olduğundan ötürü alıcılar zaman içerisinde kendi sevdikleri, tercih ettikleri dili kullanan yazarlar ile çalışmaya yöneliyorlar. Ancak gözlemlediğimiz kadarıyla alıcılarımızın hiçbiri tek bir yazarla çalışmıyor, üzerine düştüğü en hassas konularda diledikleri yazarlarla çalışırken hala hazır makale alırken, isim gözetmeksizin alışveriş yapıyorlar. |
cihatkale
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 16 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |
Arkadaşlar merhaba, dün gece yazdıklarınızı gördüm; konu altına yorum yapmak istedim fakat ne yazık ki (insanlık halidir) yorgunluğumdan ötürü uyuyaklamışım. Son günler iyimakale ailemizin en yoğun günleriydi, ne kadar çevrimiçi olmayıp makale yazmasam da gözle görülür bir yoğunluk olduğundan eminim. Ailemizde varlığım bir, iki aydan daha uzun süre. Ben bu sürede 12 makale satmışım. Aslında bir havuz gibi, "iyilik yap denize at" hesabı. Yazın ve yazdığınızı unutun. O size bir gelir değil de, yine yazdığınız şeyler gibi "hobi" olarak kalsın bir süre. Ben arada bir girer bakarım profilime "satış olmuş mu? insanlar ne konularda forumda yazmış? mesajım var mı? özel makale isteğinde bulunan var mı?" kontrol edip çıkarım. Daha dün farkettim hesabımda 23 kredi civarı bir kredim vardı daha önce Paypal hesabıma aldığım diğer miktardan sözetmiyorum. İlk Paypal çekimimi yaptım, sıra bankaya aktarmada, o da ilerleyen günlerde gerçekleşir eminim. Çünkü pasif bir ailede değil, aksine bu kadar sosyal ve aktif bir sistemde olmaktan gurur duyarım. İyimakale'ye memnuniyetimi hem mesaj yoluyla, hem de forumda yeterince dile getirdim. Bence pasiflik söz konusu olamaz, olduğu söylenilemez bile.
Eski yazar arkadaşlarımız daha iyi bilirler, iyimakale candır, gerisi heyecan... :) |
argonunfatihi
Konu Sayısı: 3 Mesaj Sayısı: 27 |
Bu arada, bir arkadaşın "yüz kelimelik kendini uzman olduğu konularda anlatbileceği bir alan" önerisini gördüm. Sitemiz bu konuda yeterlidir, eksik olduğunu düşünmüyorum. İnsan her konuda uzman olamaz, her yazıyı da aynı şekilde yazamaz. Yeni olmanın duygularıdır bunlar, "kendimi anlatmalıyım, teklif gelmeli, kazanmalıyım" düşüncesi her zaman olur. Beni bile bu kadar profesyonel yazar kadrosunda, ayakta tuttuğu için öncelikle editörlerimize, sonra da başarılı yazarlarımıza teşekkür ediyorum...
|