MüstehCenK
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 29 |
Merhaba arkadaşlar İyiMakale sisteminde görmek istediğim yeniliklerden bahsedicem.
Bu mesaj barit10 tarafından 05.11.2014 00:57:34 tarihinde değiştirildi. Sizinde gözünüze çarpan yenilikler varsa konu altına mesaj gönderin. Yetkililer sistemle ilgilenen kişiler sağolsunlar. Güncelleme yaparken bu mesajları dikkate alacaklarını umuyorum.
Dediğim gibi sizde konu altına dilediklerinizi yazarsanız hep bir ağızan yöneticilere iletmiş oluruz. |
nbaperest
Konu Sayısı: 2 Mesaj Sayısı: 7 |
Önerdiklerine katılmakla beraber bende birkaç şey eklemek istiyorum. Öncelikle makale alıcıları aşağı yukarı belli. Ancak kimin hangi konuda ne kadar ihtiyacı var o belli değil. Örneğin bir alıcı eğitim konularında makale almak istiyor diyelim. Ama aradığı tarzda makale yok ya da kategorilerde istediğini bulamıyor. Sipariş açsın diyebilirsiniz ancak makale sayısı arttıkça bir zahmet demek oluyor. Yani demek istediğim alıcılar ihtiyaçlarını bir şekilde forumda veya sistemin içinde bir bölümde paylaşırlarsa ihtiyaca yönelik bir sistem gelişmiş olur. Bu hem makale alıcıların işini kolaylaştırır hem de satıcıların işini. Ayrıca da makaleler sistemde boşuna 2 ay durmamış olur. Tabii bunlar benim düşüncelerim, geliştirilebilir veya eleştirilebilir.
|
MüstehCenK
Sistemleştirilebileceğini zannetmiyorum. Çünkü potansiyel satıcılar aynı zamanda alıcılar. Şimdilik sipariş açmanın dışında bir çözüm olacağını sanmıyorum.
Ama şöyle birşey belki olabilir. Alıcının profilinde ihtiyaç duyduğunu kategoriler şeklinde bir seçenek ve bizlere anasayfada sunulan ihtiyaç duyulan kategoriler gibi birşey olabilir. Şimdi biri çıkıp haftalık istatistiklerde zaten en çok satılan kategoriler kısmı var burdan hangi kategorilerin rağbet gördüğünü anlamıyormusunuz diyecektir. Ben sadece @nbaperest in gözlem ve önerisini eleştirerek geliştirdim. |
MüstehCenK
|
arzuu
Konu Sayısı: 1 Mesaj Sayısı: 7 |
|
iyimakale
Yönetici Konu Sayısı: 193 Mesaj Sayısı: 1057 |
|
dnzark06
Konu Sayısı: 4 Mesaj Sayısı: 10 |
|