İyiMakale'de İstediğiniz YENİLİKLER !
MüstehCenK

Konu Sayısı: 4
İyiMakale'de İstediğiniz YENİLİKLER !
10 yıl önce
Merhaba arkadaşlar İyiMakale sisteminde görmek istediğim yeniliklerden bahsedicem. 
Sizinde gözünüze çarpan yenilikler varsa konu altına mesaj  gönderin. Yetkililer sistemle ilgilenen kişiler sağolsunlar. Güncelleme yaparken bu mesajları dikkate alacaklarını umuyorum.
  • Satışı gerçekleşmiş siparişleri görebilmek ( içeriğini olmasada kaç liraya satılmış, kim almış, kaç kelimeymiş gibi bilgileri görmek için )
  • Kullanıcıların online/ofline durumunu profillerinde görebilmek
  • Şuan aktif kullanıcıları anasayfa veya farklı bir sayfada liste halinde görebilmek
  • Profillerdeki makaleler bölümünde liste kısmında kelime sayısı aralığı var ama bunun haricinde tam olarak kelime sayısını ve görüntülenme sayısını görebilmek
  • Online kullanıcıların göründüğü facebook sohbet tarzı birşey olabilir. Burda daha çok zaman geçirebilmemiz ve diğer yazar ve kullanıcı arkadaşlarla istişare edebileceğimiz bir ortam çok güzel olabilir.( tabi bandwidth bakımındanda uygun olursa  )
  • Profilimizdeki iletişim adreslerinin, ilgi alanlarıyla beraber değilde farklı bir bölümde ayrı bir biçimde görülmesi.
Şimdilik gözüme çarpıp, aklıma gelenler bunlar. Yine gözüme çarpan farklı şeyler olursa mesajı güncellerim. 

Dediğim gibi sizde  konu altına dilediklerinizi yazarsanız hep bir ağızan yöneticilere iletmiş oluruz.
Bu mesaj barit10 tarafından 05.11.2014 00:57:34 tarihinde değiştirildi.
nbaperest

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Önerdiklerine katılmakla beraber bende birkaç şey eklemek istiyorum. Öncelikle makale alıcıları aşağı yukarı belli. Ancak kimin hangi konuda ne kadar ihtiyacı var o belli değil. Örneğin bir alıcı eğitim konularında makale almak istiyor diyelim. Ama aradığı tarzda makale yok ya da kategorilerde istediğini bulamıyor. Sipariş açsın diyebilirsiniz ancak makale sayısı arttıkça bir zahmet demek oluyor. Yani demek istediğim alıcılar ihtiyaçlarını bir şekilde forumda veya sistemin içinde bir bölümde paylaşırlarsa ihtiyaca yönelik bir sistem gelişmiş olur. Bu hem makale alıcıların işini kolaylaştırır hem de satıcıların işini. Ayrıca da makaleler sistemde boşuna 2 ay durmamış olur. Tabii bunlar benim düşüncelerim, geliştirilebilir veya eleştirilebilir.
MüstehCenK

10 yıl önce
Sistemleştirilebileceğini zannetmiyorum. Çünkü potansiyel satıcılar aynı zamanda alıcılar. Şimdilik sipariş açmanın dışında bir çözüm olacağını sanmıyorum. 
Ama şöyle birşey belki olabilir.
Alıcının profilinde ihtiyaç duyduğunu kategoriler şeklinde bir seçenek ve bizlere anasayfada sunulan ihtiyaç duyulan kategoriler gibi birşey olabilir.

Şimdi biri çıkıp haftalık istatistiklerde zaten en çok satılan kategoriler kısmı var burdan hangi kategorilerin rağbet gördüğünü anlamıyormusunuz diyecektir.
Ben sadece @nbaperest in gözlem ve önerisini eleştirerek geliştirdim.
MüstehCenK

10 yıl önce
Şimdi gözüme  çarpan birşeye daha değinicem.
Hazır makalelerde herhangi bir kategoride kendi makalemi göremiyorum. Az önce yeni eklediğim makele Teknoloji kategorisinde, sadece o görünüyor.

Diğer arkadaşlar, sizlerde böyle bir sıkıntı var mı ?

arzuu

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
siparişlere makale hazırlarken birden başka biriyle anlaştı yazısı çıkıyor boşuna kendimi yormuş oluyorum yazarak. Sipariş kaldırıldığnda ekrana kocamaan bir tekllfiniz kabul edilmedi yazısı gelse iyi olurdu.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Son Güncellemeyle tüm önerilerinizi değerlendirmeye çalışacağız. Görüşlerinizi her zaman bekleriz. 
dnzark06

10 yıl önce
Yazalık için başvuran arkadaşlar'ın başvuruları daha hızlı kontrol edip onaylanırsa seviniriz birde yazdığımız makaleler daha hızlı bir şekilde onaylanırsa seviniriz iyi çalışmalar birde size sorum var biriken parayı ne zaman çekebiliyoruz kolay gelsin site çok güzel.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
10 tl paypal 30 tl üzeri banka kolay gelsin
serhanefe

10 yıl önce
Satın aldığımız makaleler eskileriyle karışıyor. Tarihe göre sıralarsanız çok iyi olur.
hakangunduz

10 yıl önce
Makale siparişlerinde, teslim süresinin gün'ün yanı sıra saatlik dilimlerini de eklenmesi de yararımıza olabilir. 1-3 saat 3-6 saat vs. gibi.
Yanıt Yaz