İyimakale'ye Hızlı Ödeme İçin Teşekkür
Hayalci

Konu Sayısı: 8
İyimakale'ye Hızlı Ödeme İçin Teşekkür
10 yıl önce
Ödeme talebimin ardından 1 saat içinde param hesabıma geçti.
Hızlı ödeme için iyimakale'ye teşekkür ederim...

fevzi3535

Konu Sayısı: 6
10 yıl önce
hızlı ödeme yapıldığı gibi ekstra komisyonda kesilmiyor örneğin; 54,46 lira için paypal ödeme istediğinizde paypal hesabınıza 54,46 aktarılıyor yani fazladan tek kuruş kesilmiyor. Ardından paypaldan da banka hesabına ücretsiz çekebiliyorsunuz.
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Biz tesekkur ederiz. Mumkun oldugunca hizli olmaya gayret ediyoruz. Havale islemlerinde bir kac saati gecmiyor. Paypalda ise 1 saate kadar para aktariliyor. Eft islemi icin odeme talebi eger saat 3 ten once yapilirsa gun icinde aktariliyor aksi halde ertesi gune sarkiyor. Ama iki sanssiz uyemize eft islemi 2 gun sonra tamamlanmisti arada boyle sorunlar da yasanabiliyor :)
kader

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Her iki ödememi de çok hızlı bir şekilde aldım. İyi makaleye bu anlayışlı ve düşünceli tutumundan dolayı çok teşekkür ediyorum. Tüm iyi makale ailesinin Kadir gecesi mübarek olsun...
moon22

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
Ödeme isterken banka çekimlerinde kesinti olmuyor yazıyor. Acaba ücretsiz eft yapan bankalarla mı anlaştınız yoksa bir hata mı var?
oszlem

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Gerçekten ödemeler anında oluyor bende ilk ödememi ödeme isteği gönderdikten 15 dakika sonra paypal hesabıma aldır teşekkür ederim bu yüzden
Mustafa1840

Konu Sayısı: 1
10 yıl önce
Ödeme isteği talebi göndermiştim yaklaşık 3 saat önce herhangi bir ödeme olmadı. Talep elinize ulaşmamış olabilir mi acaba?
Mlkmhmt

Konu Sayısı: 4
10 yıl önce
Paypal ile hesap cüzdanına aktarım oluyor mu arkadaşlar??
iyimakale
Yönetici

Konu Sayısı: 193
10 yıl önce
Ödemeler yapıldı .. Beşiktaş maçı 1-2 saat aksattı :) Banka ödemeleri için yeni bir bankayla anlaştık. Artık banka tarafından para kesilmeyecek.
Bu mesaj iyimakale tarafından 06.08.2014 23:52:37 tarihinde değiştirildi.
erdems09

Konu Sayısı: 2
10 yıl önce
Yazarlar yararına güzel çalışmalar yapıyorsunuz, teşekkürler...
Yanıt Yaz