dbul
Konu Sayısı: 14 Mesaj Sayısı: 64 |
İLAN PASİFTİR
Bu mesaj dbul tarafından 12.09.2014 20:37:05 tarihinde değiştirildi. Yeni açılan kadın portalı için yazarlar alınacaktır. İşlemler iyimakale üzerinden yapılacaktır. Tüm başvurular değerlendirilecek ve yalnızca çalışılacak olan yazarlara geri dönüşler yapılacaktır. Başvurular için birkaç hafta süre tanımayı düşünüyorum bundan dolayı acil dönüş bekleyen veya hemen işe ihtiyacı olanların başvuru yapmaması rica olunur. İlgilenenlerin aşağıdaki şablona göre özel mesaj yoluyla başvurmaları rica olunur. Talip olduğunuz kategori: (Güzellik / Beslenme / Moda / Sağlık / Dekorasyon) Örnek yazı linki: Her gün kaç yazı yazabilirsiniz (150-300 kelime arası olacak): Lütfen okuyunuz: * Anlaşılacak yazarlara birkaç hafta içerisinde dönüş yapılacak. Acil dönüş beklemeyin. ** Herkese ayrı ayrı dönüş yapılmayacak. Olumsuz olumlu diye sürekli mesaj atmak yerine konuyu takip etmeniz gerekir. Son durum konuya yazılacak. *** Bir kişi sadece 1 mesaj atsın lütfen. Tekrar tekrar aynı mesajların atılmasının bir anlamı yok. **** Örnek yazınızın linki talep ediliyor. Lütfen sisteme makale yükleyip satın al dene tarzı mesajlar atmayın. ***** Çalışma uyumu olmayan, bir gün yazı yazıp bir gün ortadan kaybolan kişilerin başvurmamalarını rica ediyorum. Başvurularınızı bekliyorum. |