Kairos ile Para Kazanın
mehmet0635

Konu Sayısı: 4
Kairos ile Para Kazanın
8 yıl önce
Arkadaşlar duymuşsunuzdur Kairos'u. Kairos'a üyeyim ve gerçekten para kazandırıyor.Bilgisayarınız günde 10 saat çalışarak aldığınız pakete göre para kazandırıyor.
https://cabinet.kairosplanet.com/register/#f3dce6

Ön üyelik için linke tıklayıp üye olabilirsiniz.Daha sonra almak istediğiniz paket parasını yükleyip aktif ediyorsunuz.
Sorularınız için mesaj atabilirsiniz.Teşekkürler.

Bu mesaj mehmet0635 tarafından 14.10.2016 23:51:14 tarihinde değiştirildi.
Msrf

Konu Sayısı: 0
8 yıl önce
Sistemi duymuş, hakkında bir şeyler okumuştum. Siz hangi pakete üyesiniz?  Cazip gibi geliyor ama  teknolojideki hızlı  gelişmeler sanal ortamları güvensiz kılıyor.  Üye olabilmek için bilgisayara bir yazılım indiriliyor. Çekincem şu: Bilgisayarımıza haberimiz bile olmadan zararlı bir yazılım yüklenmesi, çok ileri bir zamanda planlanmış bir durum için suç teşkil edici bilgiler yerleştirilebileceği düşüncesi insanı ürkütüyor. Siz ne zamandır üyesiniz? Bilgisayarınız günde 10 saat çalışırken sizin çalışmalarınızda, bilgisayar hızında, performansında bir değişiklik oluyor mu? Nasıl karar verdiniz? 
mehmet0635

Konu Sayısı: 4
8 yıl önce
Öncelikle kafanızda soru işaretlerinin olması gayet normal bende üye olmadan önce aynen sizin gibi düşünüyordum.Benim üyeliğim bir arkadaşım sayesinde oldu.Duymuştum kairosu ama sizin gibi çekincelerim vardı sonra o arkadaşın kullandıgını gözümle gördükten sonra flan ikna oldum ve üye oldum.
Kairos'a gireli 2 ay olacak nerdeyse. 600 dolarlık paket ile giriş yaptım geçenlerde 2.paketi de aldım o da 600 dolarlık paket.
Kairos prosedürü çok basit. üye oluyorsunuz ve 4 paketten birini seçip parayı yatırıyorsunuz ve üyeliğiniz aktif oluyor

Kairos bilgisayarınızda çalışırken kesinlikle en ufak kasma donma olmuyor.şu anda bilgsayarımda Kairos çalışıyor ve benim pcyi kullanmama kesinlikle engel oluşturmuyor.Kairosa üye olup paket aldıktan sonra panelden size 14 mb lık bir program linki verio onu indirip günde 10 saat çalıştırıyorsunuz.Hafif bir program  sayaç flan var günde kaç saat ayda kaç saat çalışmış bilgileri var .Öncesinde bilgisayarınız nasıl çalışıyorsa sonrasında da aynen devam ediyor hiç endişeniz olmasın.
Bide '' Kairos bilgisayarıma suç teşkil edecek bilgiler yüklüyor" düşüncesi efsane oldu artık.Zararlı bilgiler felan yüklediği yok aksine zararlardan koruyor  zaten güvenlik şirketi. Kairos 2014 yılından bu yana amerika,rusya,kanada,ingiltere,almanya gibi ülkeler dahil onlarca ülkede aktif. Düşünün bu kadar göz önünde olan sürekli konuşulan Kairos şayet dolandırıcı olsaydı 2 senedir faaliyet yapabilirmiydi?

Yanıt Yaz