Kalemine Güvenenler ulaşsın
ssevda

Konu Sayısı: 1
Kalemine Güvenenler ulaşsın
10 yıl önce
Arkadaşlar büyük projelerimiz var bunun için kalemine hayal gücüne güvenen senaryo üretebilecek yazarlar aramaktayyız ilgilenen arkadaşlar özelden ulaşsınlar.
Şimdiden teşekkür ediyorum.
ahmeterenn

Konu Sayısı: 0
10 yıl önce
Eğer varsa ücreti de belirtirseniz daha çok talip çıkar.
ssevda

10 yıl önce
tabi ki ücreti de var ancak deneme çalışmasını görmeden bunu söylemek yanlış olur
ahmeterenn

10 yıl önce
Ben talip olabilirim ama ayrıntıları bilmem de lazım.
A1B2

Konu Sayısı: 5
10 yıl önce
@ahmeterenn hocam direk para soruyorsunuz ne yalan söyleyim ben para göz adamı sevmem önce iş sonra para olur
ssevda

10 yıl önce
Arkadaşlar olsun sorun değil tabi ki herkes emeğinin karşılığını ister ancak şu konuda size katılabilirim bu açtığım konuda açık bir şekilde tam olarak ne istediğimi belirtmedim öncelikle ayrıntılı konuyu öğrenmek istemesi gerekirdi ama ne diyelim :)
ahmeterenn

10 yıl önce
Hayır sadece ücretli olup olmadığını sormak istedim ücretli denince fiyat felan sormadım konuyu sordum diyalog bence buraya yanlış yansıyor iyi çalışmalar...
Yazarız12

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Buradaki yazar arkadaşlar,yazarlığı hobi olarak yürütmediği için, ciddi bir iş olarak yürüttükleri tabi ki de ücreti sormakta hakları var. Bu şekilde açılan konularda gerekli bilgilerin konuda belirtilmesi lazım. Eğer konu sahibi açtığı konuda gerekli bilgileri yazmazsa, sonradan ona soran yazar arkadaşlara ise net bir şekilde cevap vermesi lazım. Burada ben para gözlülük göremiyorum.
Bu mesaj Yazarız12 tarafından 14.12.2014 23:02:21 tarihinde değiştirildi.
ssevda

10 yıl önce
Ücret sorma konusuna bir şey demedim ben ancak özelden iletişim kurun diye belirttim ve özelden ulaşan arkadaşlara detaylı bilgi sunumu yapıldı. Ayrıca yorumumda tabi ki herkes emeğinin karşılığını ister ve almak zorundadır dedim.
Wm-Seo

Konu Sayısı: 3
10 yıl önce
Detaylı bilgileri alabilir miyim?
Yanıt Yaz